SAMOSTALAN KONCERT

Fanovi će napokon doći na svoje: Marko Kutlić 12. svibnja u klubu Sax! izvodi hitove uživo

Pjevač iza sebe već ima i nagradu Cesarica za Hit kolovoza prošle godine te pobjedu na 67. Zagrebačkom festivalu

Marko Kutlić 

 Borna Hrzina

Marko Kutlić nakon sjajnog nastupa na 70. Zagrebačkom festivalu i velikog uspjeha s pjesmom "Zar svejedno je" najavljuje samostalan koncert u Zagrebu. Nastupit će 12. svibnja u klubu Sax!, a ulaznice možete nabaviti u sustavu Entrio.

Jedan od najprepoznatljivijih i najboljih mladih vokala u regiji iza sebe već ima niz hitova, a svakom novom pjesmom Marko dopire do sve šireg kruga publike. "Budi moja noć", "Suviše sam njen", "Uz nju" i pjesma "Budiš me", s kojom se predstavio na Splitskom festivalu prošle godine, samo su neki od hitova koje će predstaviti publici u klubu Sax!

Marko iza sebe ima nekoliko važnih priznanja, među kojima je nagrada Cesarica za Hit kolovoza prošle godine i pobjeda na 67. Zagrebačkom festivalu.

Njegova pjesma "Zar svejedno je" već je tjednima visoko na domaćim top listama, a radi se o singlu na kojem je surađivao s autorskim timom Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem.

"Drago mi je što sam se na novoj pjesmi ponovno sastao s Igorom i Markom s kojima sam radio na prvom albumu ‘U kapi tvoje ljubavi‘. Napisali su odličnu pjesmu, svidjela mi se na prvu i odmah sam se pronašao u njoj. Sretan sam što nakon dugo vremena ponovno surađujemo", istaknuo je Kutlić.

Za singl je objavljen i spot čiju režiju, kao i montažu te ideju potpisuje Igor Ivanović.

image

Marko Kutlić

Dora Barker
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:18