UŽIVAJU NA OBALI

Fani Stipković sa zaručnikom odmara u Hrvatskoj, Hierro: ‘Stigao sam u svoju drugu zemlju‘

Zaljubljeni Fernando i Fani pozirali su u društvu prijatelja pred crkvom sv. Blaža na Stradunu

Fernando Hierro i Fani Stipković

 Instagram screenshot

Sportska novinarka s madridskom adresom Fani Stipković i njezin zaručnik Fernando Hierro stigli su na odmor u Hrvatsku. Njihove su destinacije Split, Dubrovnik i Fanin rodni otok Korčula, a fotografijama su se pohvalili i na Instagramu.

Tako su zaljubljeni Fernando i Fani pozirali u društvu prijatelja pred crkvom sv. Blaža na Stradunu, a lijepa novinarka pohvalila se i da su plovili korčulanskim arhipelagom.

image

Fani Stipković i Fernando Hierro uživaju u Hrvatskoj

Screenshot Instagram/ Fani Stipković
image

Fani Stipković i Fernando Hierro

Screenshot Instagram/ Fani Stipković

I Hierro se pohvalio objavama iz Hrvatske, koja mu se, čini se, jako sviđa, pa je uz fotografiju hrvatske zastave napisao: "Stigao sam u svoju drugu zemlju."

image

Fernando Hierro smatra Hrvatsku svojom drugom zemljom

Screenshot Instagram/ Fernando Hierro

- Upoznala sam ga na humanitarnoj utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Za njemačku televiziju prenosila sam utakmicu zvijezda španjolske momčadi protiv svjetskih zvijezda. Zatim sam morala napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući jedno drugo, rekla je nedavno novinarka, koja je vezu s nogometašem potvrdila početkom ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:39