U MEKSIKU

Fani Stipković objavila fotografiju prve šetnje sa sinom: Legenda Reala smije se od uha do uha

Fani i Fernando dobili su prvo zajedničko dijete 30. listopada, a sada su ga odveli u prvu šetnju

Fani Stipković i Fernando Hierro

 /Instagram/fanistipkovic

Fani Stipković (41) i njezin suprug Fernando Hierro (55) dana 30. listopada dobili su svoje prvo zajedničko dijete, sina Nicolasa Valentina, a sada se Fani pohvalila na Instagramu da su sunčan dan proveli u šetnji s bebom.

Objavila je fotografiju kako njezin nasmiješen suprug, bivši nogometaš, gura kolica u šetnji meksičkim gradom Guadalajarom.

„Prva šetnjica“, napisala je uz bijelo srce na fotografiju.

image

Fernando Hierro u šetnji sa sinom

Instagram/fani Stipković/

Radosnu vijest o rođenju sina podijelili su na društvenim mrežama.

„30.10.2023 u 6:48 am, život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolás Valentina. ⁣ Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajmo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom“, napisala je novopečena majka tada u objavi.

Podsjećamo, Fanin zaručnik Hierro (55) bivši je kapetan Real Madrida, a trenutno je direktor meksičkog kluba Chivas. Fani je ovo prvo dijete, dok Hierro iz prethodnog braka ima dvoje djece, kćer Claudiju i sina Alavara.

Zaručili su se u Meksiku u zimu 2021. nakon dvije godine veze.

U rujnu su imali intimnu ceremoniju vjenčanja u Meksiku na kojoj je bilo samo 12 gostiju.

„Vjenčanje je bilo 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu“, rekla je Fani ranije za Gloriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:07