LJETO JE STIGLO

Evo kako se dame s estrade nose s toplinskim valom: Odmah su svukle suvišne krpice sa sebe

Maja Šuput, Tina Vukov, Albina, Uršula Tolj, Nives Celzijus samo su neke od dama koje već uživaju u kupaćim kostimima
Žanamari; Nives Celzijus; Albina s prijateljicom
 Instagram

Zoran Vakula je rekao: 'Pretežno vedro' i najavio prvi u nizu toplinskih valova, a naše uvijek rado viđene dame odmah su svukle suvišne krpice sa sebe, odjenule kupaće kostime i svu raskoš na radost obožavatelja podijelile na društvenim mrežama.

Među prvima je kožu suncu izložila Maja Šuput (41), koja sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom ljetuje u Istri. Bloom, kaže njegova mama dok pozira na obali mora i pokazuje doista zavidnu liniju (žena je, podsjetimo, rodila u ožujku), sjajno podnosi putovanja sa svojim roditeljima, pravi je mali putnik i dosad je putovao automobilom, avionom i brodom.

U kupaćem kostimu zablistala je i Tina Vukov (32). Pjevačica se odlučila okupati u rodnoj Rijeci, točnije na popularnoj plaži Grčevo na Pećinama.

Glumica Sanja Vejnović (59) u morskim radostima uživa na Braču, i to u društvu svoje nove ljubimice dalmatinerice Tihe.

Tihi se, sudeći po fotografijama koje je glumica objavila na Instagramu, jako dopada igranje u plićaku, a Sanjinim obožavateljima linija koju ističe njen jednodijelni kupaći kostim i bijela vezena tunika boemskog stila.

Na Braču se odmara i Anja Šovagović Despot (58), koja se ovog ljeta odlučila za dvodijelni crni kupaći kostim.

Donje Sitno je nakon odmora na Visu posjetila naša ovogodišnja eurovizijska predstavnica Albina Grčić. Ova 22-godišnja Splićanka prošlog tjedna je fanove u trans bacila fotografijama na kojima u kupaćem kostimu pozira na Visu, a ne sumnjamo da će i ove, snimljene kraj bazena s prijateljicom izazvati jednaki trans.

Za razliku od Albine, šefica naše eurovizijske delegacije Uršula Tolj (48) u kupaći kostim prvi put ove godine svukla se na obalama rijeke. No, rođena Riječanka, uopće ne dvojimo, svoju figuru će uskoro pokazati i na plaži na Kantridi.

Atraktivna 39-godišnja Žanamari morat će se paziti vrelih sunčevih zraka, čega je i sama svjesna, jer je uz fotografiju u bikiniju, objavljenoj na Instagramu, vidljivo da još nema brončani ten, pa je pjevačica stoga samoj sebi poručila: 'You need summer'.

Da ne bi bilo opekotina, alergije ili sunčanice, pazila je 39-godišnja Marijana Mikulić koja se u smiraj dana okupala u bazenu jednog istarskog hotela.

Za bazen se odlučila i Ana Maras Harmander, koja je na jarkom suncu pozirala u dvodijelnom crnom kupaćem kostimu.

Nives Celzijus (39) sunča se zasad na balkonu svog zagrebačkog doma, a koliko je vruće na gradskom asfaltu daje do znanja tako što, odjevena u bijeli dvodijelni kostim, vapi za sladoledom.

Nini Badrić (48) ne trebaju ni sladoled, ni hladni napitak. Duša joj je puna otkako je prije dva dana došla na Hvar, gdje u Jelsi ima, kako kaže, svoj drugi dom. Pjevačica u tom raju planira uživati sve do jeseni, a na koncerte će putovati iz svoje ljetne rezidencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:08