VELIKA LJUBAV

Evo kako je emotivna Veljača čestitala 49. rođendan svojoj ljubavi u ponoć

Par već neko vrijeme i živi zajedno, a Turšić, sudeći prema zajedničkim slikama, odlično se slaže i s Jeleninom kćerkicom
Jelena Veljača i Vito Turšić
 Instagram

Scenaristica, producentica, glumica te osnivačica inicijative SpasiMe Jelena Veljača ni najmanje ne skriva koliko uživa u ljubavi s novim partnerom Vitom Turšićem, a u prilog tome idu i fotografije na njezinom Instagramu, gdje je savjetniku bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović prisno čestitala 49. rođendan.

Par već neko vrijeme i živi zajedno, a Vito Turšić, sudeći prema zajedničkim slikama, odlično se slaže i s Jeleninom kćerkicom Lenom, koju je dobila u braku s Draženom Čučekom. Na jednoj od fotografija Veljača svog dragog nježno ljubi u čelo, a pored slike je napisala: "Ponoćni rođendanski poljubac".

A da su rođendan proslavili i po guštu malene Lene jasno je i iz prethodne Veljačine objave, na kojoj Vito i Lena igraju pikado. U markantnog Turšića, Jelena Veljača zaljubila se ljetos, kada je bila gošća njegova podcasta "BizCasting", gdje su upravo ženska prava bila tema. Da uživa u tom odnosu, potvrdila je riječima da i dalje vjeruje u ljubav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:44