DRASTIČNA PROMJENA

Evo kako izgleda nježna plavuša Albina Grčić kao opaka crnka: ‘Ne uzbuđujte se...‘

Pratitelji mlade pjevčice nagovarju je da joj crna kosa postane trajno riješenje jer joj uistinu fenomenalno stoji

Albina Grčić
 

 Damir Krajac/Cropix

Kako izgleda nježna plavuša Albina Grčić kao crnka otkrila je na svom Instagram profilu. Pozirala je u vrlo provokativnom stylingu - srebrnim čizmama s vrtoglavom štiklom koje sežu duboko iznad koljena, ogrnuta bundom koja senzualno klizi s njezina desnog ramena. Naravno, najviše pažnje je izazvala pjevačicina duga crna kosa sa šiškama, koja joj kako su to ustvrdili njezini pratitelji - fenomenalno stoji.

"Ne uzbuđujte se, ovo je samo perika", napisala je mlada Splićanka uz tu crno-bijelu fotografiju koju je stavila na Instagram.

"Znači…. mijenjaj frizuru, boju, sve. Ovo je izdanje top", komentirala je jedna pratiteljica, dok je druga dodala kako bi Albini ova frizura trebala biti trajno riješenje te da će zbog nje ponovno imati šiške. Međutim, sudeći po odgovoru mlade pjevačice biti crnka za nju je tek prolazni eksperiment.

Inače, nedavno se nagađalo kako je pjevačica prekinula dugogodišnju vezu s nogometašem Ivanom Ćalušićem jer više na društvenim mrežama nemaju zajedničke fotografije. Albina je to za Slobodnu Dalmaciju rezolutno demantirala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:18