OGLASIO SE

Enis Bešlagić stao na žulj Jacquesu Houdeku svojim komentarom: ‘Gospodin Glas‘ jasno dao do znanja što misli o njemu

ToMa je otpjevao Jacquesov hit ‘Na krilima ljubavi‘, koji su pohvalili članovi žirija

Enis Bešlagić i Jacques Houdek

 Instagram/promo/

I gotovo tjedan dana kasnije, i dalje se priča o imitaciji Tomislava Marića ToMe, koji je u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ utjelovio pjevača Jacquesa Houdeka. ToMa je otpjevao hit ‘Na krilima ljubavi‘, koji su pohvalili članovi žirija.

"Meni je ovo bilo sjajno, bilo je zaista fascinantno po svim pitanjima. Mi govorimo o jednom od zaista fantastičnih pjevača i uopće to nije lako. Čestitam", poručio mu je Goran Navojec.

"Ja sam pomno pratila i svaki tvoj pokret, ti si skinuo sve njegove scenske pokrete, Jacques je specifičan po tom svom pokretu i prepoznatljiv, i u tom segmentu si ga dobio. Ja Jacquesa zaista volim slušat, obožavam njegov vokal, ali mislim da je ‘Gospon Glas’ dobio konkurenciju", rekla je druga članica žirija, Minea.

"Nisi dobio niti malo lak zadatak, ti imaš specifičnu boju glasa, koju sam i večeras čuo, ali to nije umanjilo tvoju imitaciju. Zašto to govorim? Zato što je Jacques jedan od najškolovanijih muških vokalista u Hrvatskoj i po meni je on najjači muški vokal na hrvatskoj glazbenoj sceni, i znam da ti večeras nije bilo lako, ali donio si to znaš kako. Mislim da je, po meni, ovo bila najbolja imitacija Jacquesa do sada", rekao mu je Mario Roth.

"Ja sam mislio da se ne može pretjerati s Jacquesom, kad radiš transformaciju, ali moglo se još dodat‘, što se tiče maske. A što se tiče tebe, znamo kako on dobro pjeva i nekad to i smeta kad tako dobro pjeva, fali ti ‘ono nešto‘. Zato ja imam osjećaj da si ti u ovoj pjesmi bio bolji od Jacquesa. Nekako si meni učinio pjesmu pristupačnijom i moram priznat‘ da sam je tek sad shvatio i doživio u tvojoj izvedbi", komentirao je Enis Bešlagić, a čini se da se njegov komentar nije svidio Jacquesu, koji se također oglasio na svom Facebook profilu.

"Bravo Toma! I hvala na lijepim riječima; tebi i članovima žirija – Minei, Mariju i Goranu. Kakav hit, i nakon 21 godinu", poručio je Jacques, a mnogi pratitelji primijetili su da je izostavio Bešlagića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 12:30