RAZNJEŽILA FANOVE

Emotivni trenutak Severine i njezina sina na koncertu rasplakao mnoge, a prije toga mu je ispunila i jednu želju

Severina je nastupala u Blatu na Korčuli, a njezin sin s prijateljima uživao je na koncertu mame

Severina i sin Aleksandar

 Screenshoot/TikTok/

Pjevačica Severina imala je koncert u Blatu na Korčuli, a s njom na otoku je bio i njezin sin Aleksandar koji je došao podržati mamu na njezin nastup. Jedan trenutak koncerta posebno je raznježio publiku, ali i brojne gledatelje koji su vidjeli video na Severininoj Instagram priči, a potom na TikToku.

image

Severina pjeva svome sinu pjesmu "Rođeno moje"

Screenshot/Instagram/Severina/

U trenutku večeri kada je Severina pjevala pjesmu „Rođeno moje” okrenula se prema sinu koji je stajao pored pozornice, pokazala na njega i potom došla do njega kako bi ga zagrlila.

„Rasplakala si me”, „Bravo za mamu Severinu”, „Bravo za vas dvoje”, „Dite je uz mater”, „Bravo ženo”, glasili su emotivni i oduševljeni komentari na TikTok videu.

Prije ovog nastupa Severina je svome sinu ispunila jednu želju. Aleksandar je zamolio mamu da nagovori roditelje njegovih prijatelja na otoku da ih puste na njezin koncert, a Severina je posjetila roditelje. Objasnila im je kako je naručila autobus za djecu koji će ih vratiti s koncerta, a da će njezini prijatelji paziti na djecu.

"Mama, je l‘ možeš nagovoriti roditelje mojih prijatelja da idemo večeras s Vrnika u Blato na tvoj koncert? Pa kakva bih ja to, sine, bila mama da ti ne ispunim želju...", napisala je u opisu.

@severina.vuckovic "Mama, je l‘ možeš nagovoriti roditelje mojih prijatelja da idemo večeras s Vrnika u Blato na tvoj koncert?" Pa kakva bih ja to, sine, bila mama da ti ne ispunim želju... #vrnik #blato #korčula #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina #fyp ♬ original sound - Severina

Podsjećamo, Severina se godinama borila za sina kojeg ima s bivšim suprugom Milanom Popovićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 22:21