BEZREZERVNA POTPORA

Emotivna posveta Bože Vreće bolesnoj majci: ‘Samo nek‘ je dobro, za mene je zauvijek najljepša!‘

Majčica voljenica se ošišala i ja joj tepam da je moja najslađa ‘beba‘ i lutka i Sinéad O‘Connor, napisao je glazbenik na Instagramu
Božo Vrećo s majkom
 INSTAGRAM

Bosanskohercegovački glazbenik i kralj sevdaha Božo Vrećo krajem prošle godine saznao je da mu voljena majka boluje od raka. Regionalna glazbena zvijezda ni trenutka se ne odvaja od najvažnije žene u svome životu, a sad je na Instagramu s pratiteljima podijelio i fotografiju snimljenu poslije drugog ciklusa njezine kemoterapije.

- Danas se majčica voljenica ošišala, raduje se svakim danom životu i ja joj tepam da je moja najslađa 'beba' i lutka i Sinéad O'Connor. Samo nek' je dobro, za mene je najljepša uvijek i zauvijek! - napisao je glazbenik na društvenoj mreži.

- Koliko ljubavi, koliko emocija! Bože, koliko ste samo lijepi! Brzo ćete oboje pletenice plesti! Volimo vas! - komentirali su fanovi.

- Saznali smo nedavno da ima rak i sad se borimo, skupa i neustrašivo kao i dosad sa svime i znam da ćemo i tog 'zlikovca' pobijediti, naša ljubav će ga otjerati što dalje. Život takav kakav jest donosi i teške i radosne trenutke i dok je ljubavi, bit će još i života i radosti, hoću samo vjerovati u to, da će biti dobro i još dugo godina činiti me sretnim... Srno moja, nisi sama, uvijek sam tu, tvoje šareno lane (kako ti znaš reći zbog mojih tetovaža) tu je uz tebe da te zaštiti!

Odgojila me da nikad ne upirem prstom na drugog i drugačijeg i da su oni koji to čine označeni jednom vrlo jasnom definicijom - neodgoj. Hvala mojoj majčici što mogu biti i frajer i žena kad to u svom životu poželim, bez da pitam ikoga za mišljenje i dopuštenje...

Zamišljam nas na Visu mom, najesen poslije svih terapija, vidim samo milujuće sunce i more i naše osmijehe, nju u plićaku kako me doziva i pokazuje mi kako je najbolja plivačica... Jedan dan njezine sreće za mene je cijela vječnost - objavljivao je Božo na Instagramu otkako je saznao da mu se majka Mila bori s teškom bolešću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:34