POSEBNA USPOMENA

Emotivna objava Lane Jurčević: ‘Znala sam da će mi jednog dana biti drago zbog ovoga...‘

Pjevačica Lana Jurčević podijelila je snimku sa svog koncerta na kojemu joj se pridružila i baka Ena

Lana Jurčević

 Instagram

Pjevačica Lana Jurčević na Instagramu se oprostila od svoje bake Ene uz snimku koncerta iz 2016. godine, kad joj se baka pridružila na pozornici.

- Znala sam da će mi jednog dana biti drago da imam ovu snimku... Bake su neka posebna priča. Nevjerojatno požrtvovne, barem u mom slučaju. Baka Ena je zbilja bila drugačija, mnogi su je imali prilike upoznati, jer takvi ljudi kao ona su jednostavno magnet. I neki dan me na cesti zaustavila nepoznata žena da me pita kako je baka… Svi će je pamtiti po njenom duhu, pozitivi, intelektu i memoriji koju je imala, ali i talentu. Do zadnjeg dana je recitirala najveće pjesnike bez ijedne greške i stanke, pjevala sevdah i operu svakome ko bi se našao u njenoj blizini. Kuhala, hranila i ugađala svima, tuđa sreća je bila - njena sreća.

Svi su je znali i po njenim pletenicama i bijelim tenisicama u kojima je stalno hodala… Bila je 'moderna baka'. Pjevala je na Radio Zagrebu kao mlada i predviđali su joj veliku opernu karijeru. Ona je ipak odabrala biti mama troje djece, a onda i baka, i prabaka… Bakice, hvala ti na svemu, tvoj vedri, raspjevani duh će uvijek biti oko nas...- napisala je Lana na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:31