PODIJELILA USPOMENU

Ella Dvornik prisjetila se oca: ‘Bio je muškarac u svakom smislu te riječi. Vama Romeo i Julija, meni Dino i Danijela‘

Mnogi Ellini pratitelji oduševljeno su komentirali njezinu objavu, a njima se pridružila i njena majka

Ella Dvornik

 Screenshot/instagram/

- Ja vam ne mogu riječima opisat‘ koliko meni ovaj čovjek nedostaje - napisala je Ella Dvornik, poznata influencerica i kći preminulog glazbenika Dine Dvornika na početku emotivne objave o svom legendarnom ocu.

Naime, Ella je objavila video iz 1989. godine, u kojem Dino pjeva pjesmu "Lady" u splitskom klubu Hollywood 1989. godine.

- On je bio puno više od oca, bio je brat, prijatelj i mentor. Živio je za to što voli i to ga je ubilo. I kad je umro nisam toliko ni žalila jer znam da je samo živio za to što voli - nastavila je.

- Sve njegove mane na stranu, ovo je bio MUŠKARAC u svakom smislu riječi, rijetki se rode takvi. Toliko sam ponosna što mi je otac bio lik koji je vjerovao u sebe, borio se za nas, koji nije pokleknuo trendu i nije se izdao. Vama je on DINO DVORNIK, meni je "tata". Uvijek je bio najdjetinjastija i najvažnija figura u našim životima. I što god ljudi pričali o njemu, on se uvijek izborio za nas". Ovo nije ni čovjek, ovo je ljudina i bog. Ispoštovao nas je i na svoje zlo, i držimo ga u srcu zauvijek jer prije pjevača, on je bio čovjek - i to kakav. Neizmjerno će nam nedostajati, prazninu koju je ostavio nitko neće zamijeniti, ali ćemo sve uspoređivati s njim. I da nije bilo moje majke koja ga je toliko voljela i podržavala - ne bi bilo ničega. Drago mi je da sam potekla od to dvoje jer će me zauvijek podsjećati što je prava ljubav i srodne duše, a one se ne rađaju nego se stvaraju. Vama Romeo i Julija, meni Dino i Danijela… zauvijek - zaključila je Ella dirljivu objavu.

Nadalje, ova je 33-godišnja influencerica na svojoj Instagram priči podijelila spot za pjesmu "Ljubav se zove imenom tvojim", koju je je Dino napisao za njezinu majku i stavio je u spomenuti spot.

- Znači, moja mama je živila sve naše snove. Ne samo da je bila s likom kojeg su svi htjeli, nego joj je još napisao pjesmu koja je postala evergreen stoljeća svima i STAVIO JU JE U SPOT. Znači, pobjeda života žena - napisala je iznad videa.

image

Instagram priča Elle Dvornik

Screenshot/instagram/

Mnogi Ellini pratitelji oduševljeno su komentirali njezinu objavu, a i njezina majka se složila da "dođu trenuci kada baš fali".

- Prelijepo rečeno. Toliko je godina prošlo, a još mu se po njegovim pjesmama i talentu nije nitko ni približio - stoji u jednom komentaru ispod objave.

- Da Dino nije bio kakav je bio, ti danas ne bi bila Ella kakva jesi - a brutalna si čak i na one dane kad sumnjaš u svaki svoj korak do sad - istaknula je jedna Ellina pratiteljica.

- Čovjek ispred svog vremena, definitivno jedinstven i poseban... Nikad zaboravljen - opisala je poznatog glazbenika jedna komentatorica.

Podsjetimo, hrvatskog "kralja funka" je 7. rujna 2008. godine njegova supruga pronašla mrtvog u njihovom bračnom krevetu. Tri dana kasnije, pokopan je na zagrebačkom Mirogoju, uz jedinstvenu ceremoniju na kojoj se puštala njegova glazba, a okupljeni su plesali u veselom raspoloženju po kakvom će zauvijek pamtiti Dina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:12