PLANIRA RENOVACIJU

Ella Dvornik pokazala novi dom u Istri: ‘Kuća nije baš najpametnije arhitektonski osmišljena‘

‘Podrum i gornji kat su nam još neraspakirani. Čekamo da djeca odu u vrtić jer uz njih ne uspijevamo ništa‘, požalila se
Ella Dvornik-Pearce
 Marko Todorov/Cropix

Ella Dvornik-Pearce (30) udovoljila je svojim pratiteljima na društvenim mrežama, pa im pokazala svoj novi istarski dom, u kojeg je nedavno preselila sa suprugom Charlesom (43) te kćerkicama Balie (3) i Lumi (1).

- Dobivam puno poruka da vam pokažem kuću pa evo par razlog zašto još nisam. Podrum i gornji kat su nam još neraspakirani. Čekamo da djeca odu u vrtić jer uz njih ne uspijevamo ništa. Tako da vam jedino mogu pokazati dnevni boravak. Drugo, planiramo u kompletnu rekonstrukciju nakon ljeta pa nema baš smisla da vam pokazujem nešto što neće još dugo biti takvo - napisala je Ella Dvornik u jednom od nekolicine Instagram Storyja koje je posvetila tome da pokaže mjesto na kojem odnedavno živi.

image
Instagram Story/Screenshot

Pojasnila je da planira da njihova kuća u okolici Rovinja uskoro izgleda sasvim drugačije.

- Ovo nam je trenutno stanje. Međutim, ova cijela soba će postati kuhinja i produžit ćemo prostor na cijelu terasu – objasnila je Ella i pokazala nekoliko primjera terasa, dodajući da su oni ilustrativni te da će njihova terasa biti veća.

image
Instagram Story/Screenshot

Kako to kod Elle biva, sve što radi će rado podijeliti na društvenim mrežama, pa je najavila i otvaranje Instagram profila na kojem će objavljivati napredak u renovaciji. Svjesna je, kaže, da će radovi biti veliki i dugotrajni, pa će otvoriti novi kanal kako ne bi svoj profil zagušila – bauštelom.

- Kuća je OK, ali nije baš najpametnije arhitektonski osmišljena za nas. Tako da ćemo dosta toga mijenjati, bit će neprepoznatljiva – rekla je Ella.

image
Instagram Story/Screenshot

Iako je iznimno sretna što je s obitelji pronašla novi dom, influencerica i kći pjevača Dina Dvornika je priznala da joj se bilo teško odvojiti od zagrebačkog doma.

image
Instagram Story/Screenshot

- Stvari polako nestaju iz prostorija i postajem emotivna, iako jedva čekam da se preselim u kuću koja je naša. Svako mjesto u kojem smo do sad živjeli budi lijepe uspomene. Svaki kutak svake prostorije me podsjeća na nešto - napisala je jednom prilikom na društvenim mrežama, pa nastavila:

- Možda me najviše boli činjenica da kao mijenjam prebivalište iz Zagreba. Mjesto gdje sam se rodila, odrasla i provela cijeli život. Znam da ću dolaziti u Zagreb svaki tjedan i da se selim doslovno dva sata dalje. I da sam živjela u drugim državama i gradovima, ali nekako znam da je ovo sada za stalno i dugotrajno. Više mi na osobnoj iskaznici neće pisati PU Zagrebačka. Baš sam drama queen sada!

image
Instagram Story/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 22:13