JAVIO SE I VICKO BUDILICA

Elizabeta Gojan bocnula Ćurlića o vođenju koncerta u čast Oliveru, on se uvrijedio: ‘Ja to nikad ne bih ovako napisao‘

Ne stišava se bura oko prošlotjednog koncerta u povodu četvrte obljetnice smrti pjevača Olivera Dragojevića

Elizabeta Gojan i Duško Čurlić

 Cropix

Ne stišava se bura oko prošlotjednog koncerta u povodu četvrte obljetnice smrti pjevača Olivera Dragojevića koji se prošlog petka održao u Veloj Luci.

Dio lavine pokrenuo je splitski estradni menadžer Ivan Bubalo, uputivši pismo uredniku Zabavnog programa HRT-a Mariju Sedmaku, a nadovezala se novinarka Elizabeta Gojan. Manifestaciju je, podsjetimo, u izravnom prijenosu na HRT1 vodio voditeljski veteran Duško Ćurlić, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Taman pomislim, super, samo pjesma, nema vođenja, a onda... Ah, jesam hmm... Naivna - glasio je status novinarke na Facebooku referirajući se na koncert u čast legendarnom glazbeniku.

- Zašto smeta voditelj? Dosad se pojavio dva puta - upitao je Elizabetu jedan prijatelj, na što mu je odgovorila: ‘Pa, ne treba uopće... Nije da se nešto kardinalno rješava vođenjem! Ništa osobno, naravno‘.

Ovu je prepisku dok je čekao trajekt pročitao i sam Ćurlić te je osjetio potrebu odgovoriti kolegici.

- Ispričavam se na ‘vođenju‘, ako će te to smiriti... Zaista ti želim još puno dobroga i lijepoga... I da... Što god mislio o svojim kolegama nikad to na ovaj način ne bih napisao... Veliki pozdrav i svako dobro Elizabeta u svemu, napisao je.

Ona mu je na to odgovorila: ‘Hvala, dragi Duško... Lijepo sam i jasno napisala - ‘ništa osobno‘. Zaista nisam razumjela koja je bila funkcija ‘vođenja‘?? Imaš pravo, trebala sam i ja staviti navodnike... Dakle, mogao je biti tamo bilo tko, ali meni se taj dio činio suvišnim! I tebi sve najbolje...‘

image

Prepiska na Facebooku

- Mnogo toga je suvišnog ali... Pozdrav i svako dobro - zaključio je Duško.

Inače, u cijelu se priču umiješao i radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko koji je napisao:

- Scenarist baš mora voditelja na sceni ukalupiti ili je to po ugovoru... Mislim si da TV nudi mnoštvo kombinacija za događaj uživo i emitiranje u isto vrijeme... No, kako god...

Podsjetimo, estradni menadđer Bubalo je u pismu HRT-u poručio je da je Oliver ‘zaslužio puno više‘ i ocijenio program ‘totalnim promašajem‘. Zamjerio je organizatorima što na pozornicu nisu doveli njegove kolege, Trubadure, grupu More, Meri Cetinić, Jasnu Zlokić, ali se i poručio da bi obitelj trebala dati konačno odobrenje programa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 05:46