VELIK DAN ZA LEIĆA!

Ecija i Goran krstili sina, Snježana Schillinger dobila važnu ulogu: ‘Kuma mu je bila toliko lijepa koliko je i dobra‘

Podužu objavu na Instagramu je posvetila ovom važnom trenutku u životu šest mjeseci starog sinčića

Ecija Ivušić i njen muž Goran Belošević krstili dijete

 Screenshot/Instagram/Ecija Belošević

- Krstili smo Leića - obavijestila je svoje brojne pratitelje na Instagramu popularna influencerica i bivša TV voditeljica Ecija Ivušić te podijelila fotografije s krštenja sinčića Lea.

Sa svojim mužem Goranom Beloševićem i malenim Leom pozirala je za nekoliko simpatičnih fotografija u crkvi te na zabavi u Le Bistrou zagrebačke Esplanade koja je uslijedila. Zatim je podijelila i fotografije s krsnim kumovima - njihovim dobrim prijateljima, Franzom i Snježanom Schillinger.

Na Instagram pričama podijelila je nekoliko snimki iz crkve, tj. sa same ceremonije svetog krštenja, a objavu je posvetila ovom važnom trenutku u životu šest mjeseci starog sinčića.

- Za ovu priliku obukao je svoje najbolje odijelo, nabacio svoj neodoljiv osmijeh i odlučio je da mu taj posebni dan bude i jedan od boljih dana koje je imao u svom malom životu. Morao je ipak opravdati svoje ponašanje pred najboljim kumovima na svijetu - napisala je Ecija u opisu objave i izrazila oduševljenje krsnom kumom te dugogodišnjom prijateljicom.

image

Maleni Leo tijekom krštenja, njegovi roditelji i kumovi

Screenshot/Instagram/Ecija Ivušić

- A kuma mu je bila toliko lijepa koliko je i dobra, draga i odgovorna. Znači beskrajno... A tu su bili i mama i tata koji su ga pazili, volili i mazili kao i dragi Bog čije je dijete jučer postao. Tako kažu. Ali ja znam da je on Božje dijete još otkad se rodio kao i sva ostala dječica na svijetu. Ali dobro, običaje nećemo mijenjati. Leo, od jučer si dijete Božje. Neka te prati i blagoslovi svaki korak na tvom putu. A mama i tata su tu da daju ruku kad god treba i ne ispuštaju je - zaključila je Ecija u emotivnoj objavi.

Pratitelji su bili oduševljeni u komentarima, a čestitkama povodom krštenja malenog Lea Beloševića pridružile su se pjevačica Žanamari Perčić i kći glumice Mije Begović, novinarka Maja Lena Lopatny, a gotovo su svi istaknuli kako su predivna obitelj.

Podsjećamo, maleni Leo na svijet je stigao u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, 18. prosinca prošle godine, a tada su ga nazvali "najljepšim poklonom pred Božić".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 08:47