POPULARNI PJEVAČ

Dražen Zečić proslavit će u Areni Zagreb 35 godina karijere: ‘Jedva čekam taj veliki dan!‘

U dugoj i bogatoj karijeri nanizalo se bezvremenskih hitova u kojima će svi u zagrebačkoj Areni imati jedinstvenu priliku uživati

Dražen Zečić

 Gordan Svilar/Happy Fm

Jedan od najpopularnijih pjevača domaće zabavne glazbe Dražen Zečić koncertom u Areni proslavit će 35 godina karijere.

"Mnogi su me pitali zašto nisi bio, pokušao…za mene izazov, ali srce ispunjeno, s velikom radošću mogu najaviti koncert karijere u zagrebačkoj Areni, dragi prijatelji, draga publiko vidimo se 26.10. Slavit ćemo zajedno i nadam se svi skupa uživati. Imamo dovoljno vremena za pripremiti nešto posebno, nikada ranije nisam najavio koncert. Jedva čekam taj veliki dan!", rekao je Zečić za Happy FM.

image

Dražen Zečić

Gordan Svilar/Happy Fm

U dugoj i bogatoj karijeri nanizalo se bezvremenskih hitova u kojima će svi u zagrebačkoj Areni imati jedinstvenu priliku uživati - "Boem u duši", "Nitko nema dva života", "Govore mi mnogi ljudi", "Pokidat ću lance sve", "Stani srce" i mnogim drugim.

Ipak publika jednu pjesmu posebno voli. "Pjevat ćemo i ‘Ima li nade za nas‘, bit će i Anđela Kolar ako Bog da zdravlja, pjevat ćemo i novi duet koji ćemo dan-dva prije Arene pustiti u eter. Bit će sigurno još novih pjesama", rekao je Zečić.

image

Dražen Zečić

Gordan Svilar/Happy Fm

Zečić priznaje kako neće biti lagano odabrati repertoar. "Znate da svi kažemo kada nas pitate za pjesme, da je to kao da pitate roditelje koje mu je dijete najdraže i stvarno je tako. Nije lako, svaka pjesma nosi svoju priču, obilježje je jednog vremena, ali ipak zahvaljujući tisućama nastupa znam na koje publici srce posebno zaigra i koje se pjevaju u glas. Mogu reći da će svi koji dođu sigurno biti zadovoljni. Dat ćemo sve od sebe, kako se sportski kaže – ostavit ćemo srce na terenu", rekao je pjevač.

image

Dražen Zečić

Gordan Svilar/Happy Fm

Nije htio otkriti tko će uz Anđelu Kolar s njim izaći na najveću domaću pozornicu. "Znam neke prijatelje koji bi još voljeli biti dio toga, ali ostale goste ostavljam kao iznenađenje, neće ih biti previše, ali bit će dovoljno da nam bude šlag na torti. Dragi prijatelji, 26. listopada ako ne budete imali većih problema u životu i budete imali vremena, dođite da se zabavimo tih par sati i zaboravimo na stvari koje nas opterećuju. Neki će se vratiti u mladost, a neki tek stvoriti uspomene za pamćenje", rekao je Zečić.

Karte za koncert Dražena Zečića u Areni Zagrebu mogu se kupiti OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:36