BOGAT PROGRAM

Doznajemo detalje novogodišnjeg programa HRT-a: Vraća se Mila Horvat, a jedno poznato lice će i ponovno zapjevati

Specijalna novogodišnja emisija uz to bit će prepuna i glazbenih gostiju

Mila Horvat

Mila Horvat bit će jedna od glavnih zvijezda novogodišnjeg programa HTV-a. Atraktivna sportska novinarka tijekom svoje karijere već je bila angažirana na projektima Zabavnog programa, a da joj zabava nije strana pokazala je 2010. godine dok je sudjelovala u HTV-ovom show ‘Ples sa zvijezdama‘, kao i nedavno dok se sa svojom mentoricom Larom Antić Prskalo natjecala u spektaklu ‘Zvijezde pjevaju‘. Mila će, doznajemo, u Silvestarskoj noći na HTV-u ponovo i zapjevati i zaplesati, a pridružit će joj se i Barbara Kolar, te Iva Šulentić. Što se muških voditelja tiče neslužbeno doznajemo da će damama društvo praviti Mirko Fodor, Duško Čurlić te Ivan Vukušić.

image

Mila Horvat

Marko Miscevic/Cropix

Specijalna novogodišnja emisija uz to bit će prepuna glazbenih gostiju kako bi se posljednja noć u godini ispratila kroz pjesmu, smijeh i veselje, a sve najbolje u novoj 2023. godini prema planu publici će poželjeti i Severina Vučković, Petar Grašo, ali i Robert Ferlin koji bi, prema najavama, ponovo trebao zapjevati.

image

Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca

Renato Branđolica za Hrt

Inače, novogodišnji televizijski program na HTV startat će specijalnim izdanjem ‘Potjere‘, a u emisiji čiji prihod ide u humanitarne svrhe svoje znanje s lovcima odmjerit će poznata lica, osobne iz javnog života, naravno, pod vodstvom Joška Lokasa.

Potom će na programu biti posebno izdanje serije ‘Mrkomir I.‘, čija se druga sezona upravo finišira. Podsjetimo, radnja ‘Mrkomira I.‘ smještena je u srednji vijek, a u središtu je knez Mrkomir, koji želi postati kralj. U seriji glume Goran Navojec, Ecija Ojdanić, Mirna Mihelčić, Ozren Grabarić, Marinko Prga, Roko Sikavica...

image

Snimanje serije Mrkomir

Ranko Suvar/Cropix

Potom slijedi emisija s Milom, Barbarom i Ivom i njihovim glazbenim gostima. Na pitanje označava li angažman Mile Horvat u novogodišnjem programu i njen trajni povratak na HTV, gdje je ona radila trinaest godina, sve do 2015. godine, s Prisavlja neslužbeno doznajemo da se razmatraju sve moguće opcije.

Uz novogodišnji program HTV-ovci se već uveliko spremaju i za Božić, pa će, kako doznajemo, uoči tog blagdana snimiti pet emisija koje će biti kombinacija glazbe i talk-showa, a u kojima ćemo imati prilike gledati Marka Tolju, Marija Lipovšeka Battifiacu, Zoricu Kondžu i Joška Banova, Damira Urbana...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 09:55