I SEVE NA PROSVJEDU

‘Dosta je sekte osobe Ž i svih njezinih sljedbenika. Njihova okupacija večeras je napokon gotova!‘

Dosta je njezine sekte, koja bez emocija, empatije i ljudskosti zagovara ono što nema veze sa životom, rekla je o Željki Markić

Severina; Željka Markić

 Neja Markicevic/Cropix; Vanesa Pandzic/Cropix

Splitska pjevačica Severina u četvrtak je na društvenim mrežama dala jasnu i glasnu potporu prosvjedima koji će se u gradovima diljem Hrvatske održati u znak podrške Mireli Čavajdi, kojoj je uskraćeno pravo na prekid trudnoće iako njezina beba ima tumor na mozgu koji može ugroziti i zdravlje te život same majke.

- Okupacija neke ženetine, koja se pojavila niotkud i godinama maršira gradovima, večeras je napokon gotova. Večeras je DOSTA osobe 'Ž' koja javno, a ministar i liječnici tajno, radi/e protiv ŽENA i ZAKONA. Dosta je njezine SEKTE i svih njezinih sljedbenika, koji bez emocija, empatije, ljudskosti i suosjećanja (suprotno svom nazivu) zagovaraju ono što nema veze sa životom.

Večeras PRAVDA za Žene, Kćeri i Unuke.

DOSTA je! Danas u 18 sati u Rijeci (Jadranski trg), Osijeku (Trg slobode), Sisku (kod ure), Šibeniku (Poljana), Splitu (Narodni trg), Zadru (Narodni trg), Korčuli (Spomenik), Puli (Trg Portarata) i Zagrebu (Trg bana Jelačića), gdje i ja dolazim... Vidimo se.

P.S. Ilustraciju sam pronašla na internetu i maknut ću je za nekoliko dana jer mi je negledljiva - objavila je Severina na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. studeni 2022 15:41