EKSKLUZIVA STUDIJA

Doris Pinčić pronašla novu ljubav nakon razvoda: Njezino srce osvojio 46-godišnji Daruvarčanin

Gotovo dvije godine nakon razvoda od glazbenika Borisa Rogoznice, Doris Pinčić je, doznajemo, ponovno zaljubljena

Doris Pinčić

 Instagram/Jutarnji list

Novi broj Studija ekskluzivno donosi priču o novoj ljubavi HRT-ove voditeljice i glumice Doris Pinčić koja je svoju potvrdu dobila i na nedavnom usponu na najviši vrh afričkog Kilimanjara. Gotovo dvije godine nakon razvoda od glazbenika Borisa Rogoznice, Doris je, doznajemo, ponovno zaljubljena, a njezino je srce osvojio 46-godišnji Daruvarčanin Davor Guberović, menadžer u jednom trgovačkom lancu.

image

Naslovnica Studija, Doris Pinčić

Jutarnji List

Par je očito spojila ljubav prema planinarenju, koje je posljednjih mjeseci velika strast lijepe Zadranke, a priroda i osvajanje planinskih vrhova veliki je užitak i markantnog Guberovića, također i ljubitelja motora. Da su Doris i Davor više od prijatelja dalo se naslutiti i po fotografijama sa samog uspona na bajkoviti Kilimanjaro, koje je Guberović podijelio u svom putopisu na portalu Mojportal u kojem je opisao njihovu desetodnevnu avanturu na koju su se odvažili krajem veljače.

Za sam uspon Pinčić se spremala osvajajući vrhove Velebita, a Davor je, piše, prije no što se odlučio krenuti na Kilimanjaro planirao motociklističku turneju po sjevernoj Africi.

Baš kao i Doris, i Davor iza sebe ima propali brak i otac je dvojice sinova, a oboje su, čini se, po prvi put nakon razvoda ljubavi dali novu šansu. Više o novoj ljubavi Doris Pinčić i Davora Guberovića pročitajte sutra u novom broju Studija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 06:37