ODGOVOR NA GLASINE

Doris Pinčić na Veljačinoj svadbi uhvaćena s bivšim dečkom Ivane Paradžiković. Evo što nam je rekla

‘To nema veze s mozgom... Isto tako onda sutra možete napisati da sam u vezi s Davorom Meštrovićem‘
Doris Pinčić i Jan Štedul
 Instagram Story/Screenshot

Prvi gosti na najiščekivanijem vjenčanju – onom Jelene Veljače i Vite Turšića prošle subote u zagrebačkom Botaničkom vrtu bili su Doris Pinčić (32) i, kako su se raspisali forumi i portali – tajnoviti crnokosi muškarac.

Nije trebalo dugo da krenu rasprave o identitetu muškarca i mogućoj novoj vezi poznate voditeljice koja se nakon rastave od glazbenika Borisa Rogoznice (31) u javnosti još nikada nije pojavila u muškom društvu.

Kada su Veljača i neki drugi javnosti dobro poznati gosti objavili njihovu fotografiju u Instagram priči, mnogi su se zapitali tko je muškarac u društvu Doris Pinčić. Ubrzo su obožavatelji pokrenuli šuškanja o novoj ljubavi ove voditeljice.

image
Doris Pinčić i Jan Štedul
Instagram Story/Screenshot/Jelena Veljača

Otkriveno je da je muškarac koji je Doris pravio društvo na Veljačinom vjenčanju Jan Štedul (38), dugogodišnji televizijski producent koji je radio na mnogim emisijama poput 'Big Brothera', a trenutno surađuje s Doris na njezinim audio vizualnim projektima koje Pinčić proizvodi u sklopu svoje firme DPR.

Međutim, Štedul je javnosti poznatiji zbog ljubavnih veza koje je imao s Ivanom Paradžiković (40) i Helenom Štedul, kako pišu portali.

S dizajnericom i PR agenticom Helenom u braku je dobio dvoje djece, a s bivšom voditeljicom emisije 'Provjereno' ima sina Huga.

- Ništa nije nemoguće kada imaš obitelj i drage ljude oko sebe koji ti pomažu. Samohrana sam majka, ali nikako nisam sama – govorila je 2009. Paradžiković o samohranom majčinstvu u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Za komentar o mogućoj novoj ljubavi koja je danas glavna tema svih showbusiness portala upitali smo upravo Doris Pinčić.

- To nema veze s mozgom... Isto tako onda sutra možete napisati da sam u vezi s Davorom Meštrovićem – kratko je komentirala napise.

No, oni koji su bili na Veljačinom vjenčanju svjedoče da su Pinčić i Štedul doista bili nerazdvojni.

image
Doris Pinčić
Damjan Tadic/Cropix

- Ali pa, zaboga, ne mora to odmah značiti da su u vezi. Pa oni su dugogodišnji poslovni suradnici i prijatelji. To im je poveznica i s Veljačom, svi se oni znaju sa snimanja serije 'Larin izbor' još 2011. godine. Jelena i Doris otada su vrlo bliske, a na toj je seriji radio i Štedul – objašnjava nam anoniman, ali dobro upućen izvor.

- Budimo realni, zar bi Doris, na kojoj je toliki fokus medija, doista došla na ovo najiščekivanije vjenčanje u pratnji nekog novog frajera, tko god da on jest, ako ga uopće ima, kada se toliko trudi očuvati svoju privatnost? - pita se retorički naš izvor poentirajući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 15:42