DRUŽENJE U ‘PETOM KUPEU‘

Domaće zvijezde zapjevale i prepričavale dojmove s dodjele Zlatnog studija

Nakon što su dodijeljene najprestižnije medijske nagrade, sudionici su se uz poštivanje epidemioloških mjera opustili i zabavili

Ana Brdarić Boljat, Marija Miholjek, Tatjana Jurić, Ema Branica

 Davor Pongracic/Cropix

Glamur i zabava su se iz najvećeg studija HRT-a "Anton Marti" u petak kasno navečer preselili u novi klub Peti kupe u susjedstvu KD Vatroslava Lisinskog. Nakon što su dodijeljene najprestižnije medijske nagrade, sudionici su se uz poštivanje epidemioloških mjera opustili i zabavili prepričavajući najupečatljivije trenutke večeri.

Iako je bila oštra konkurencija u nominacijama, mnogi dosadašnji "protivnici" postali su prijatelji u ležernim druženjima. U finalu Zlatnog Studija našla su se dvojica voditelja s Radio Istre Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, a na druženju veselo su razgovarali dokazujući da je prijateljstvo i kolegijalnost uvijek ispred natjecanja. Ferlin, koji je imao pet nominacija i dva osvojena Zlatna Studija, bio je sretan što je ovaj put čast pripala još jednom Istrijanu.

image

Mario Lipovšek Battifiaca i Robert Ferlin

Davor Pongracic/Cropix

Mlade Zsa Zsa, Albina i Nika Turković razmjenjivale su dojmove i iznosile jedna drugoj svoje planove, a pridružio im se Matija Cvek, koji je dobro raspoložen zabavljao raspjevanu ekipu.

image

Zsa Zsa, Albina, Nika Turković

Davor Pongracic/Cropix

Tomi Medvešeku, koji je osvojio priznanje za novo lice u kazalištu i na filmu, brojni kolege čestitali su i komentirali da će se o njemu još mnogo čuti, a on je posebno uživao u razgovoru s Gracijom Filipović, Anđelom Ramljak i Teom Harčević.

Anja Šovagović Despot i Nina Badrić, obje ovogodišnje dobitnice Zlatnog Studija, jedna su drugoj čestitale na nagradama i potom rado pozirale skupa. Zoran Šprajc pohvalio je nastup Lidije Bačić i zadržao se u ležernom razgovoru s pjevačicom.

image

Andrija Jarak, Marc Puškarić, Zoran Šprajc

Davor Pongracic/Cropix
image

Službena voda after partyja - Jana

Davor Pongracic/Cropix

Glumački kolege Enes Vejzović i Goran Grgić bili su odlično raspoloženi. Budući da su obojica posljednjih mjeseci prezaposlena, uživali su u trenucima opuštanja i prisjetili se "dobrih starih vremena prije pandemije", a pridružio im se i Stojan Matavulj.

Filip Rudan odahnuo je jer se iz bijelog svilenog odijela presvukao za druženje u kožnu jaknu u kojoj se osjećao još opuštenije. No, njegov će se outfit, očito, još dugo pamtiti jer su mu mnogi prilazili i čestitali uz smiješak i opasku da mu je odijelo stajalo kao saliveno.

image

Eni Jurišić, Vjeko Ključarić, Filip Rudan

Davor Pongracic/Cropix
image
Jutarnji.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 19:14