NIKA ANTOLOS

Domaća pjevačica otvorila dušu: ‘Bila sam mangup. Danas ovi što najviše sjaje su najtužniji‘

Dušom hrabri dječačić s tijelom žene i tim srcem van rubova - tako se opisala domaća pjevačica

Nika Antolos

 Vanesa Pandzic/Cropix

Naša radijska voditeljica i pjevačica grupe Feminnem Nika Antolos podijelila je sa svojim pratiteljima uspomene iz mlađih dana pa ih usporedila s ovima danas. "Uvijek sam bila mangup. Dušom hrabri dječačić s tijelom žene i tim srcem van rubova", počela je Antolos svoju najnoviju objavu.

"Burek "kod braće" u 4:00, bježanje s pumpe u jedva pomičnoj peglici (jer je prijatelj na cijev maznuo pet litara), kupanja na Kostreni u čoporima i gitaru na Vozu uz vatru... Bilo je društvo više pitomo i glasnije se smijalo... Pilo se vino i pivo za što manje, nisu se bijelili nosevi, niti vozili milijuni na gumama", prisjetila se radijska voditeljica lijepih vremena pa opisala današnje.

"Čim kročimo negdje van stana i muzike na zvučnicima kompjutera, zasvijetle nas te neke izgubljene oči... Ti ljudi što (p)lutaju između separea i šanka, onako, kao da se mora... Natjecanja etiketa i boca. Auto kraj samog ulaza i ključevi na stolu uz prskalice u ledu. Gužve po toaletima, ne zbog šminke i slikanja... I svi se čine najtužniji baš ondje gdje najviše sjaji", zaključila je pjevačica.

"Vama, ljudi, fali vatre na Vozu, peglice i jeftinoga vina. Punog srca i praznog novčanika. Tamo jedino znaš što traje. Jer uvene peglica, ugasi se vatra i popije vino. Ostane samo ono što vrijedi. Prijatelja par i smijeh u zraku. Vječni...", dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:38