ZLATNI STUDIO 2024.

Dodjela nagrada Zlatni Studio je nezamisliva bez ove kategorije: Koga Hrvati najviše slušaju?

Čitatelji mogu glasati jednom dnevno, dok će pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista moći glasati dva puta unutar 24 sata za favorite

Glasajte za svoje favorite

Radio je najneposredniji medij koji od slušatelja ne traži vizualnu pažnju, nego im pruža informacije i zabavu dok obavljaju svakodnevne aktivnosti. Uz to, radio danas ne slušamo samo na tradicionalnim uređajima, nego i na pametnim telefonima i računalima. Upravo su to razlozi zbog kojih on, unatoč velikim medijskim promjenama, godinama ostaje relevantan, a sa slušateljima je u svim životnim fazama i situacijama. Zato smo i pomno birali radijske postaje koje se natječu za Zlatni Studio. Dobar radijski program mora biti raznolik, zanimljiv i koristan.

image

Studio Radija Sljeme

Damir Krajac

Sve je to, neupitno, program Radio Dalmacije, stanice koja je prva u ovoj kategoriji odnijela Zlatni Studio preko Svetoga Roka - u Split. Već nekoliko godina naša je nagrada nezamisliva bez njih.

Čitatelji mogu glasati jednom dnevno, dok će pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista moći glasati dva puta unutar 24 sata. Postanite i vi pretplatnici premium sadržaja klikom OVDJE.

- Radio Dalmaciju čini ekipa od 50-ak ljudi i na svakog smo člana ponosni. A bili bismo još ponosniji kad bi Dalmacija preuzela još jednu nacionalnu nagradu - kažu s ove radijske postaje koju, osim u eteru, obožavamo pratiti i na društvenim mrežama zbog njihova humora.

Još jedan lokalni radio nacionalnog značaja je i Radio Sljeme koji slavi 70. obljetnicu.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

- U fokusu nam je Zagreb kojim se dičimo, ali koji nastojimo i popraviti, koliko to kao radio možemo. Sve u simbiozi sa slušateljima koji javljanjima u program pridonose tome. Radio Sljeme je, uz potporu svih političkih opcija u gradu, ove godine dobio Nagradu grada Zagreba - kaže glavna urednica Tanja Baran. Radio je danas puno više od onoga što se čuje u eteru. Bravo! je, na tragu toga, imao uzbudljivu godinu. Prošli mjesec su im obilježile dvije rasprodane Arene s Doris Dragović u njihovoj organizaciji, a ponosni su i na društveno odgovornu akciju “Who runs the world? KIDS!” kojom su željeli potaknuti djecu na bavljenje sportom. Pokrenuli su i prvi radio za djecu u Hrvatskoj bravo! KIDS koji se može slušati na njihovu webu i aplikaciji.

- Stvaramo dodanu vrijednost onima zbog kojih i postojimo, a to su naši slušatelji - rekli su nam s radija.

image

Tatjana Jurić

Vedran Peteh/Cropix

A što je radio bez dobre glazbe? To najbolje znaju na Otvorenom, postaji koja je tvornica dobrih vibracija.

- Na radiju nas je relativno malo, svi dajemo sve od sebe - rekao nam je voditelj Vedran Car.

image

Vedran Car s Otvorenog radija

Na Top radiju ovih dana imaju jako zanimljivu igru u kojoj rade prepjeve božićnih pjesama u šatrovačkoj formi, a na slušateljima je da prepoznaju o kojoj se pjesmi radi i tako dobiju nagrade. Pa i ne čudi da ih publika obožava. Sve u svemu, svaka od postaja ima snažne adute.

image

Tamara Loss s Top Radija

Instagram
image

Zlatni Studio - novo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:40