ŽIRI ‘THE VOICEA‘

Dino Jelusić: ‘Zbog nekih svojih odluka na audicijama imao sam neprospavanih noći. Pogađa me sve ovo‘

Urban i Jelusić u spektaklu koji kreće 11. studenog na HTV1 zamijenit će Massima Savića i Ivana Dečaka

Dino Jelusić i Damir Urban u emisiji Kod nas doma

 Screenshot Hrt/

Za natjecatelje i za nas mentore u showu ‘The Voice Hrvatska‘ ovo je više od samog showa. Ja sam zbog nekih svojih odluka na audicijama imao neprospavanih noći. Pogađa me sve ovo. Želim svima biti prijatelj. Iako natjecanje nije nešto što podržavam u glazbi, ovo treba gledati kao novu platformu za rast i promociju - rekao je Dino Jelusić, novi mentor HRT-ovog spektakla ‘The Voice‘ koji je s Damirom Urbanom gostovao u HTV-ovoj emisiji ‘Kod nas doma‘.

Urban i Jelusić u spektaklu koji kreće 11. studenog na HTV1 zamijenit će Massima Savića i Ivana Dečaka i pridružiti se iskusnim mentorima Vanni i Davoru Gopcu. ‘The Voice Hrvatska‘ na televizijske ekrane u svojoj četvrtoj sezoni vraća se nakon trogodišnje stanke, a poznato je kako je nakon dva predizborna kruga i malo više od tisuću prijava izabrano 85 natjecatelja koji će se pokušati izboriti za nastavak svog putovanja u showu. No, vratimo se novim mentorima koji su itekako svjesni kolika je odgovornost na njihovim plećima.

- Iskreno, mene je iznenadila ponuda da postanem mentor zato što dosad nikad nisam bio u ovakvoj emisiji natjecateljskog tipa, koja glazbu natjecateljski promatra. Imao sam strah od toga. No kako me intrigiraju stvari koje su nepoznate, koje još nisam probao, onda me i ovo zaintrigiralo. Kad sam dobio odgovore na sva svoja pitanja i shvatio da je ovo družina ljudi koja radi i stvarno djeci želi dobro, da im ovo bude jedna od ljepših epizoda u njihovom životu, pridružio sam se svemu ovome, da učinimo njima i nama život ljepšim i zabavnijim - rekao je Urban, koji je istaknuo kako su natjecatelji mahom nevjerojatno talentirani ljud.

- To je sama krema neke mladosti koja je muzikalna i izvrsno pjeva i zato je na nama velika odgovornost. Mi smo ljudi, moguće je i da pogriješimo. Moguće je da se ne okrenemo nekom kome treba. Imaš uši, srce i moment - istaknuo je Urban.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:48