U rekordnom roku

Danijela rasprodala Lisinski i zagarantirala odličan provod za Dan žena

Naziv je koncerta ‘Otvoreno srce‘, a pjevačica kaže da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života


 

 Karmen Poznic Bozic

Pjevačica Danijela Martinović rasprodala je zagrebačku dvoranu gdje priprema koncert naziva 'Otvoreno srce''. Ovaj je koncert ujedno i najava turneje za trideset godina uspješne i bogate turneje pa ne čudi što je u kratkom roku ispunila koncertnu dvoranu do posljednjeg mjesta.

Koncert za Dan žena prigoda je za sjajnu glazbenu priču koju mnogi ne žele propustiti, a sreću i zadovoljstvo nakon što je čula vijest nije krila poručivši. Samo 'Otvoreno srce' nemoguće, kao od šale čini stvarnim. Hvala Vam dragi moji suputnici jer ste dio ove čarolije. Ja sam već počela odbrojavati.... napisala je svojim pratiteljima.

U glazbeni hram Danijela se vraća nakon tri godine stanke. Koncert za Dan žena, ali i trideset godina karijere bit će presjek njezinog plodnog glazbenog puta. Pored toga, poznata pjevačica u ovoj svojoj iznimnoj godini sprema još nekoliko iznenađenja za svoju publiku, a o čemu se radi, kaže, otkrit će uskoro.

Nakon brojnih nagrada, predivnih koncerata i međunarodnih nastupa, Danijela s ponosom kaže da je zakoračila u neopisivo razdoblje svoga života. Ljubav između omiljene Splićanke i zagrebačke publike oduvijek je bila snažna, a ona garantira odličan provod i sjajnu atmosferu. Mateja Šebalj

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:48