VELIKA PROMJENA

Danijela Dvornik javila se fanovima ispred poliklinike u Zagrebu: ‘Danas operacija, poželite mi sreću‘

Prošlog je tjedna objavila informaciju da se vraća u Zagreb, gdje je živjela dulji niz godina, a bračku oazu zamijenila je stanom

Danijela Dvornik

 Screenshot/instagram/

Prošlog je tjedna Danijela Dvornik iznenadila svoje pratitelje nakon što je napustila svoju bračku oazu i zamijenila je stanom u Zagrebu, a sada se podvrgnula manjoj operaciji. Riječ je o skidanju dioptrije, čemu se Danijela podvrgnula nakon dugogodišnjeg nošenja naočala za vid. Javila se pratiteljima ispred jedne poliklinike u Zagrebu gdje je imala dogovoren pregled i operaciju.

image

Danijela Dvornik prije pregleda i operacije

Screenshot/instagram/

- Danas odrađujem pregled i operaciju. Poželite mi sreću - rekla je Danijela.

Naime, prošlog je tjedna objavila da se vraća u Zagreb i istaknula kako joj se čini kao da "nikada nije ni otišla".

- Nedjeljno jutro u kišnom Zagrebu. Budi sjećanja. Otišla sam, a kao da nisam. Sjećanja su poput dragocjenih bisera koji oblikuju našu percepciju grada i nas samih. Zagreb je mjesto gdje su se događaji pretapali u uspomene, stvarajući nevjerojatnu mozaiku života. Iako mi je teško otići s otoka, drago mi je kad stignem u Zagreb - piše uz fotografiju. U komentarima joj se javila i kći Ella Dvornik koja ju je upitala ‘‘kako joj je u novom stanu‘‘, a Danijela joj je odgovorila kako joj je "odlično".

- Mislim da trebate knjigu napisati, tako lijepo pišete. Milina svaku rečenicu pročitati i uživati u njoj - sugerirala je Danijeli jedna pratiteljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 15:48