VODITELJ UŽIVA

Dalibor Petko ne prestaje s imitacijama s Eurosonga, javila mu se Nives Celzijus: ‘Koja je sudbina mojih hlača?‘

Voditelj je u crnoj kožnoj jakni i crnim prozirnim hlačama izvodio svoju imitaciju, a u kreiranju videa pomogli su mu i plesači

Dalibor Petko

 Screenshot Instagram/Dalibor Petko/

Voditelj Dalibor Petko svojim je pratiteljima na Instagramu priredio još jednu imitaciju s Eurosonga, ovoga je puta to bio bend Nebulossa koji se na glazbenom natjecanju predstavio s pjesmom "Zorra". Mnogima su se nasmijali na posljednji Petkov video, a u komentaru mu se javila i prijateljica s estrade.

Petko je u crnoj kožnoj jakni i crnim prozirnim hlačama izvodio svoju imitaciju, a u kreiranju videa pomogli su mu i plesači koji su u gaćama i visokim crnim čizmama pozirali uz voditelja. Popularni je voditelj u opisu objave imao i zahvalu koja je, među ostalima, bila posvećena i njegovoj estradnoj prijateljici, Nives Celzijus.

Celzijus se i sama javila u komentaru objave pa nasmijala Petkove pratitelje. "I koja je konačna sudbina mojih hlača?", upitala je Celzijus voditelja na što joj je on samo kratko odgovorio: "Žive su." U prethodnim je imitacijama Petko izveo pjesme predstavnika Ukrajine, Francuske, Luksemburga, Armenije, Latvije, Srbije, Nizozemske, Grčke, Irske i Švicarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 15:03