REALITY SHOW

Cro dance zvijezda 90-ih prošla u ‘MasterChefu‘: ‘Neću žiriju dopustiti niti jednu primjedbu‘

Došao je odjeven poput seviljskog brijača, što se dojmilo žirija pred kojim je uz kulinarski, pokazao i svoj glazbeni talent
Neven Paleček Papageno
 Tomislav Kristo/Cropix

Operni pjevač i ekonomist Neven Paleček Papageno preuzeo je MasterChef pregaču u četvrtoj emisiji showa Nove TV i otkrio kako osim ekonomije i pjevanja voli i kuhanje, te upravljati jedrenjakom. Za žiri je odlučio pripremiti gregadu od kovača. Pred Stjepana Vukadina, Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića došao je odjeven poput seviljskog brijača, što se dojmilo žirija pred kojim je uz kulinarski, pokazao i svoj glazbeni talent te je podsjetio na hit iz ’90-ih.

''Dok sam bio pred žirijem stajao sam s tremom kao pred najteži ispit na fakultetu'', iskren je bio Neven.

No, nakon što su kušali jelo, žiri je bio podijeljen u mišljenju.

''Ne sviđa mi se taj file za koji si se odlučio. Ne sviđa mi se ta slatkoća. Sve je slatko. Moj odgovor je ne'', rekao je Melkior.

''Ja sam iz Dalmacije i to se ondje tako ne radi. Ne mogu zamisliti da radite gregadu bez kostiju. Prevladao je batat, ljutika, slatkoća. Nije mi jasno zašto niste našli drugu ribu. Jelo nije bilo savršeno, ali cijenim naum i namjeru. Od mene imate da'', naglasio je Stjepan te dodao da ribi u ovakvom jelu treba dati više na važnosti.

Damir se oko svoje odluke dvoumio, a Nevenu je napomenuo: ''Lomim se oko odluke. Sami morate odučiti želite li ovu pregaču. Pred vama je veliki izazov, U godinama smo u kojima ne možemo kalkulirati kao mlađi. Ako želite dođite po nju'', na koncu je zaključio Damir. Neven je, naravno, pregaču prihvatio i najavio: ''U sljedećem krugu neću im dopustiti ni jednu primjedbu. Sve ću staviti pod kontrolu''.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 06:17