SVE JE U REDU

Ćorluka za Jutarnji o naprasnom odlasku iz Moskve: ‘Nije nigdje puklo, sve je bilo super, ali...‘

Zbog odlaska iz Moskve zbog ‘obiteljskih razloga‘, mnogi su se zapitali je li sve u redu u njihovom braku
Vedran Ćorluka i Franka
 Tonci Plazibat/Cropix

Vijest da Vedran Ćorluka (35) napušta mjesto pomoćnog trenera u Lokomotiv Moskvi, klubu u kojem je sve do nedavno aktivno igrao, iznenadila je njegove obožavatelje i javnost jer taj potez nitko nije očekivao. Zbog ove odluke koju je opravdao 'obiteljskim razlozima', kao i zbog brisanja svog Instagram profila mnogi su se zapitali je li sve u redu u braku njega i pjevačice Franke Batelić (29).

No, pjevačica na svom profilu, pak, oslikava dojam obiteljske idile.

Štoviše, dirljivom objavom uz probrane fotografije čestitala je suprugu godišnjicu braka.

“Proletjela i treća godina od ovog nezaboravnog dana, kako već? Hvala fotografima na fotki noninih ruku koje me čvrsto grle.. Znala sam da će mi to biti najljepša uspomena sada kada je više nema. Da... stvari se mijenjaju, ali mi ostajemo isti. Veki sretna nam godišnjica. Volimo te tatich", napisala je Franka.

Dan ranije, pratiteljima je pokazala da je Vedran s njom i Viktorom, naime u jednom od Instagram Storyja objavila je fotografiju supruga koji trči za njihovim sinom. "I tako 24/7. Mama i tata u kondiciji, ljeto 2021.", napisala je.

image
Franka Batelić
Instagram Story/Screenshot

Pjevačica rijetko objavljuje fotografije sa suprugom.

Njezine su objave najčešće vezane uz posao, a nešto manje objavljuje sina i ljubimca. Zajedničku fotografiju sa suprugom objavila je pak prije točno godinu dana, također na godišnjicu.

Pitali smo i samog Ćorluku kako to da je najednom otišao iz Moskve, gdje je puklo?

- Nije nigdje puklo, sve je bilo super, samo sam odlučio da je bitnije u ovom trenutku biti kod kuće i fokusirati se na jedan posao i reprezentaciju. Što su oni shvatili i prihvatili, i iskreno to je to - rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:25