NOVO POJAČANJE RTL-A

Cijenjeni reporter napustio Novu TV, uslijedila i selidba: ‘Drago mi je ponovno biti tu‘

Tijekom niza godina uspješnog reporterskog rada, Mario Jurič prikupio je veliko iskustvo izvještavajući o nizu važnih događaja

Mario Jurič

 RTL

Cijenjeni reporter Mario Jurič pridružio se informativnom timu RTL-a. Respektabilnu karijeru reporter je započeo na RTL-u kao dopisnik iz Dubrovnika, a nastavio na komercijalnoj televiziji kao dopisnik iz Splita i okolice. Odluka da se pridruži RTL-u donijela je sa sobom i selidbu u Zagreb.

"RTL nudi brojne izazove koji su u ovom trenutku moje karijere bili ključni za prelazak i dolazak u Zagreb. Odluka nije bila laka, ali sam siguran da je ispravna. More, Dalmacija i rodna Hercegovina uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu i rado ću im se vraćati i poslovno i privatno", otkrio je Jurič.

image

Mario Jurič

RTL

Karijeru je Mario Jurič započeo na Radio Dubrovniku, a to iskustvo ubrzo je iskoristio i za televizijski angažman. "Bio je to pun pogodak. Prvi televizijski koraci bili su upravo na RTL-u u dopisništvu iz Dubrovnika. Drago mi je biti tu ponovno i stjecati nova znanja i vještine".

Tijekom niza godina uspješnog reporterskog rada, Mario je prikupio veliko iskustvo, izvještavajući o nizu događaja koji su mijenjali našu svakodnevicu.

"Požar u Splitu, praćenje gradnje Pelješkog mosta od prvog broda do konačnog otvaranja, izborna previranja u Bosni i Hercegovini, problemi u splitskom škveru, afera bespravne gradnje šefa HEP-a - samo su neke od tema koje sam radio s posebnim reporterskim žarom", prisjeća se Jurič i dodaje da je spektar njegovih profesionalnih interesa iznimno širok.

image

Mario Jurič

RTL

"Izvanredne situacije poput prirodnih katastrofa ili crne kronike, unutarnja i vanjska politika - samo su to neke od širokog spektra tema koje su dio mog svakodnevnog posla. Najvažnije je biti na izvoru informacija - točnih i provjerenih i onda nijednu temu nije teško pokriti. Svakodnevni kontakt s brojnim ljudima koje susrećem - od teta s pazara ili placa do političara i gospodarstvenika – važna su karika u reporterskoj radnoj knjižici", jasan je reporter.

Pridruživanjem informativnom timu RTL-a, Jurič nastavlja graditi svoju uspješnu karijeru. Ambicija ima puno, no ne želi ih još otkrivati.

"Gledatelje pozivam da svaki dan prate RTL Danas u 16.30 i 19 sati", poručuje.

Središnja informativna emisija RTL Danas svakog dana u 19 sati donosi samo aktualne, istinite i objektivne informacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 02:43