ZADNJA PRILIKA

Četvrto polufinale "Supertalenta" otvoreno slikanjem, dinosaurima i pjevanjem

Umjetnik Pali Baša sam je izradio prahistorijske životinje koje su mu se pridružile u neobičnom nastupu

Pali Baša

 Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

Posljednju poufinalnu emisiju showa Nove TV "Supertalent" otvorio je umjetnik Pali Baša, čija scenska pojava podsjeća na glumca Johnnyja Deppa u filmu "Pirati s Kariba". Na audiciji se predstavio tehnikom brzog slikanja, a tada nije bio siguran hoće li u polufinalu pokazati i druge svoje talente ili će nadograditi već prikazani.

Trenutno živi u Istri i radi u zabavnom parku, a ima mnoštvo talenata. Smatra da je njegov talent napraviti cijeli performans - osmisliti nastup, sašiti kostime, napraviti scenografiju, sve do zadnjeg detalja.

Kad smišlja nastup uvijek želi originalan nastup koji je totalno autentičan i samo njegov. Istaknuo je da je ovo jako rizičan nastup u kojemu mnogo toga može krenuti u krivom smjeru. Pored brzog slikanja, na scenu je doveo i dinosaure koje je sam izradio.

image

Pali Baša

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

- Ono gdje nisam pala na ispitu je tvoj nastup Pali Baša. Fantastičan show si nam ponudio. Zbilja! Uvijek pokušavam zamisliti tu nadogradnju između audicija i polufinala. Kod tebe sam, moram biti iskrena, bila skeptična. Ali iznenadio si me. Hvala ti i sjajno - komentirala je Martina Tomčić, na što joj je Pali Baša uzvratio "Večeras smo u istom stilu. Ja sam čarobnjak, a vi ste Morticia".

Potom je uslijedio nastup 17-godišnje Ivane Dugonjić koja se bavi pjevanjem od malena. "Supertalent" joj je velika odskočna daska jer se prije toga nije nigdje prijavljivala. Poslije audicije je dobila par ponuda da svojim glasom uveliča neke događaje.

image

Ivana Dugonjić

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

- Gledam te i gledam i mislim si nemaš curi što reći osim nakloniti se. Jednostavno do te mjere si točna, a tako slušljiva i toliko je dobro. Svaka sekunda tvog nastupa je bila ono ‘kaj je ovo sad bilo‘. Ako ti večeras ne uđeš u finale to znači da je netko gluh. Kad si ušla na pozornicu bila si toliko ozbiljna, a onda kad si završila nastup pojavio se taj tvoj dječji osmijeh - istaknula je Maja Šuput.

- Danas si došla u potpuno jednoj drugoj karizmi i ti sa svojom osobnošću. Međutim i vokalno. Jako se dobro sjećam tvog audicijskog nastupa, ovo nema veze s tim, ovo je toliko tri klase iznad audicijskog nastupa. Pogotovo u visinama, iako da bi bila pjevačica nije bitno samo znati visine. Ali u njima sam vidjela tu veliku razliku. I ja ću se složiti s Majom. Ostat ću vjerna i sebi i nadam se ako prođeš u finale onda treba poraditi i na izrazu i uvjerljivosti- zaključila je Martina Tomčić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 20:14