ROĐENJE SINA

Čestitke Bruni Petkoviću i Ivi Šarić stižu sa svih strana, javio se i Dinamo!

Iva Šarić rodila je u privatnoj klinici Podobnik, koja je vrlo popularna među brojnim poznatim mamama
Bruno Petković, Iva Šarić
 Cropix

Iva Šarić i Bruno Petković postali su roditelji. Dinamov 26-godišnji napadač i 32-godišnja manekenka i voditeljica, piše Gloria, dobili su sinčića kojem su nadjenuli ime Adrian.

Iva Šarić rodila je u privatnoj klinici Podobnik, koja je vrlo popularna među brojnim poznatim mamama. Prinova je paru stigla tik pred Uskrs, a sudeći po fotografiji koju ekskluzivno ima gloria.hr, a na kojoj nogometaš drži svoje tek rođeno dijete, Bruno Petković bio je ako ne na samom porodu, onda svakako u blizini kako bi odmah doznao sretne vijesti.

Tijekom današnjeg dana, par nije oglašavao, no jest Petkovićev matični klub Dinamo i pridružio mnogobrojnim čestitkama. "Čestitke našem Bruni Petkoviću i njegovoj partnerici Ivi na rođenju sinčića!", stoji u objavi na službenoj Instagram stranici kluba.

Inače Bruno i Iva dugo su tajili trudnoću, za nju se doznalo početkom ove godine. Tada je Gloriji izjavio kako se "prinovi posebno raduju njegovi roditelji Ruža i Jakov te Brunin brat Matej i sestra Iva". Za njihovu vezu zna se od proljeća prošle godine, a za pretpostaviti je da su se zbližili kada je Iva intervjuirala Petkovića za HTV-ovu emisiju "Klub 7".

U to vrijeme šuškalo se kako je Petković u vezi s tenisačicom Donnom Vekić, no kada ga je Šarić pitala o ljubavnom životu, igrač je izjavio da je slobodan. Iza njega je veza s Teom Slavicom, a iza Ive brak s Jerkom Lekom za kojeg se udala 2012.

S bivšim nogometnim reprezentativcem ostala je do 2017., a u braku su dobili dva sina, danas sedmogodišnjeg Carlosa te petogodišnjeg Leona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:31