NAKON SKORO 3 GODINE

Buzz iz ‘Sam u kući‘ priznao krivnju za obiteljsko nasilje i pokušaj davljenja: Evo što mu je sud presudio

Glumac se izjasnio krivim po dvije točke optužnice za obiteljsko nasilje i priveo kraju suđenje koje traje skoro tri godine

Devin Ratray

 Jamie Mccarthy/Getty Images/Profimedia/Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia

Popularni Buzz iz filma "Sam u kući", Devin Ratray, dobio je presudu oko svog slučaja obiteljskog nasilja, a dogovor koji je sklopio spasit će ga od zatvora, prenosi TMZ. Glumac se u srijedu izjasnio krivim po dvije točke optužnice za obiteljsko nasilje i priveo kraju suđenje koje traje gotovo tri godine.

image

Scena iz filma ‘Sam u kući‘

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

Sudski dokumenti pokazuju da će Devin biti na uvjetnoj slobodi sljedeće tri godine, ali mora završiti program intervencije za zlostavljače, zatim se mora podvrgnuti procjeni droga ili alkohola, pokriti sudske troškove te ne ostvarivati nikakav kontakt sa žrtvom.

image

Devin Ratray

John Parra/Getty Images/Profimedia/John Parra/getty Images/profimedia

Podsjetimo, glumac je uhićen nakon što je optužen za guranje, udaranje te pritiskanje ruku na grlo i usta svoje bivše djevojke tijekom pijane svađe u prosincu 2021. godine. Iako se teretio za kazneno djelo napada u obitelji i nanošenja teških povreda davljenjem, pušten je uz jamčevinu od 25 tisuća dolara.

U veljači 2022. izjasnio se da nije kriv i od tada se sudski postupak odvija sporo. Prošlog su mjeseca njegovi odvjetnici obavijestili suca da je hospitaliziran u "kritičnom stanju". Još nema informacija o tome što je 47-godišnjaka uopće dovelo u bolnicu u New Yorku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:02