LIJEPA BRINETA

Burne reakcije nakon nove Hauserove fotografije, optužili ga da ‘žene mijenja kao donji veš‘: ‘Ma ženskaroš...‘

Stjepan Hauser svoje obožavatelje razljućuje čestim objavama u romantičnom duhu s različitim djevojkama

Stjepan Hauser s misterioznom prijateljicom

 Instagram/hausercello/

Violončelist Stjepan Hauser na svom Instagram profilu podijelio je fotografije s misterioznom prijateljicom i čestitao joj rođendan. Lijepa brineta i Hauser činili su se bliski dok su pozirali.

„Sretan rođendan mojoj dragoj prijateljici L.”, napisao je Stjepan uz objavu.

No, umjesto rođendanskih čestitki njegovoj prijateljici, Stjepan je zaprimio mnoštvo negativnih komentara. Neki su ga čak prozvali ženskarošem.

„Ženske ‘prijateljice‘ mijenja često kao donje rublje”, „Volim tvoju glazbu, ali previše je žena oko tebe”, „Volim njegovu glazbu, ali... Je li ženskaroš?”, „Shvaćamo. Djevojke ga vole, ali zašto nova djevojka svaki tjedan. Već sam ga otpratila na Facebooku, ali i ovdje ću. Nije privlačno tjedno vidjeti nove djevojke”, glasili su samo neki od komentara nezadovoljnih obožavatelja.

Podsjećamo, nakon prekida dvogodišnje ljubavi s Jelenom Rozgom 2017. godine Stjepan nije potvrdio ni jednu novu ljubav, iako je znao objavljivati fotografije i videe na kojima se ljubi sa ženama s kojima su ga povezivali.

Pričalo se kako je u vezi s voditeljicom Fani Stipković nakon što je objavio njihovu zajedničku fotografiju, ali ona je to oštro demantirala. Potom je objavljivao fotografije s manekenkom i pjevačicom Valentinom Angelica s kojom je snimio i neke duete, a njihove poze na fotografijama i videima aludirale su da tu ima nešto više od prijateljstva.

Violončelist je snimao duete i sa svjetski poznatom pijanisticom Lolom Astanovom s kojom su ga počeli povezivati.

„Odradili smo tu jednu suradnju koja je odjeknula širom svijeta, on je nakon toga radio svoje, ja svoje. Znači, nije bilo emocija. Samo profesionalno, nismo bili u vezi", rekla je jednom prilikom za Novu TV.

Godine 2021. otputovao je na Maldive gdje je snimljen kako se ljubi s nepoznatom brinetom, a kasnije je na tom putovanju snimljen i u prisnim odnosima s jednom crnkom. Sam je objavio te romantične kadrove, a kada se shvatilo da se radi o reklami za Maldive, mnogi su te odnose smatrali marketinškim trikom.

U veljači ove godine objavio je fotografije s glumicom Mayom Talem, a kasnije i video, a u svim objavama su se činili prisnim.

Prije samo dva tjedna objavio je niz romantičnih videa s ruskom blogericom Angie, a ona je na svom profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju uz zanimljiv opis.

"Medeni mjesec", napisala je.

Osim navedenih, na Hauserovom Instagram profilu mogu se vidjeti romantične objave s nekim drugim, često misterioznim, ženama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:41