DUCHESS WOMENSWEAR

Brend koji je proslavila Kolinda predstavlja novu modnu kampanju: U glavnoj ulozi popularna influencerica

Duchess Womenswear predstavlja novu modnu kampanju SS 24 s influencericom Doo_ Dah

Duchess Womenswear nova kolekcija

 Marina Tunjić/

Hrvatski ženski brend Duchess Womenswear popularnost je stekao kada je odijevao prvu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. Još uvijek se pamti tadašnja predsjednica odjevena u tamno plavu haljinu na preklop s dodatkom zlatne trake.

Do sad su surađivali s brojnim slavnim osobama, a neke od njih su Nina Badrić, Ana Rucner, Tončica Čeljuska, Borna Kotromanić, Ecija Ivušić, Antea Kodžoman, Nives Celzijus.

Od tada je prošlo pet godina, a sada brend predstavlja SS24 novu kolekciju za proljeće ljeto. Nova zvijezda, model i influencerica zaštitno je lice kolekcije - Dubravka Švegar koja je na Instagramu poznata kao Doo_dah_.

image

Duchess Womenswear nova kolekcija

Marina Tunjić/

"Ove smo se godine odlučili predstaviti sa mini proljetnom kolekcijom koja je javnosti i svim našim klijenticama predstavljena u obliku modne kampanje. Kolekcija SS24 je specifična po tome što smo povezali nove materijale s nekima iz prijašnjih kolekcija kako bi naglasili važnost reciklaže i održive mode kod nas, a koja je sve popularnija i sve prisutnija u svijetu", započeo je diplomirani modni dizajner Antun Tin Brišar i kreativni director svim modnih revija.

image

Duchess Womenswear nova kolekcija

Marina Tunjić/

"Najveća inspiracija proizašla je iz samih materijala koji su se nametnuli teksturom i bojom. Kao što se može vidjeti kolekcija je romantična i laska ženskoj figuri. Prevladavaju suknje raznih dužina koji su kombinirani uz bezvremenski model bluze i haljine koje naglašavaju struk poput naših već poznatih modela na preklop. Boje koje prevladavaju su plava, zelena, bež, roza u kombinaciji sa crnom i bijelom savršeno se uklapajući sa našim partnerima L‘adria kozmetika i Atelier Rebul parfemi i mirisi u novo otvorenom hotelu Met sa jedinstvenim roof topom u centru grada, romantičnim pogledom na Trg Bana Josipa Jelačića koji ostavlja bez daha. Nadamo se da će sve naše klijentice prepoznati i ovu kolekciju kao i sve dosadašnje", zaključio je.

image

Duchess Womenswear nova kolekcija

Marina Tunjić/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 13:45