1. RADIO ZA NAJMLAĐE

bravo! KIDS od danas sluša cijela Hrvatska, oglasila se i Franka Batelić: ‘Sretna sam što djeca imaju svoj radio‘

bravo! KIDS radio, baš kao pravi prijatelj, djecu prati na svakom koraku odrastanja i pomaže pri stvaranju pozitivne slike o vrtiću

Franka Batelić

 Gordan Svilar/

U manje od godinu dana postojanja omiljeni, prvi dječji radio - bravo! KIDS od danas se sluša u cijeloj Hrvatskoj zahvaljujući DAB+ tehnologiji.

Ova vijest razveselila je najmlađe, ali i njihove roditelje. Sretna sam što i djeca napokon imaju svoj radio, što znam što ću nakon vrtića upaliti u autu za jedan mirniji put do kuće, tako da se baš veselim – poručila je mlada mama Franka Batelić.

image

Franka Batelić

Gordan Svilar/

Novost je i da će priče vikendom osim bravo! tete čitati osobe iz javnog života. Prva koja će djeci diljem Hrvatske imati priliku poželjeti dobro jutro i laku noć bit će upravo Franka.

-  S obzirom na to da svaku večer bez iznimke čitamo priče za laku noć i to, naravno, po odabiru mog starijeg sina, jako mi je drago, jako sam ponosna što baš ja mogu čitati kao prva javna osoba pričice za laku noć djeci cijele Hrvatske - rekla je Franka.

image

Franka Batelić

Gordan Svilar/

bravo! KIDS podržava roditelje i odgojitelje u educiranju i motiviranju djece pri stvaranju dobrih i zdravih navika, održavanju higijene, pranju zubića, umivanju ili odlasku u krevet, a vikendom ih, kao i njihove predstavnike razigranog puža Brzzzog i njegovu znatiželjnu seku Pjegicu uči engleski, a zajedno ponavljaju i naučeno u vrtiću.

- Ne volim baš puno ići u vrtić, volim slušati dječje pjesmice, najdraža mi je "Kad si sretan" – poručila je malena Zita.

A kako bi bili sretni, bravo! KIDS radio baš kao pravi prijatelj djecu prati na svakom koraku odrastanja i pomaže pri stvaranju pozitivne slike o vrtiću. U želji digitalizacije vrtića i jačanja novih tehnologija vrtićima diljem Hrvatske poklonit će DAB+ uređaje. Pratite i na društvenim mrežama.

Veliki je ovo dan za dječicu jer se njihov DJ koji pušta najljepše pjesmice, edukativne, zabavne, one koje su voljeli roditelji, pa čak i djedovi i bake kada su bili mali, preselio u automobile i DAB+ uređaje, a i dalje se može slušati putem bravo.hr, bravo! i Radioplayer aplikacije.

image

bravo! KIDS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 13:14