U SVOM STILU

Borna Kotromanić prokomentirala nedavnu svađu s Vlatkom Pokos: ‘Ne, nismo se pomirile. Tko je to?‘

Sve je krenulo tako što je Borna komentirala podrijetlo novca Viktora Ristovića, svekra Nikoline Ristović

Vlatka Pokos i Borna Kotromanić

 Instagram/screenshot

Prije nekoliko tjedana sve su oči bile uprte u društvene mreže jer je tamo izbila svađa među Bornom Kotromanić i Vlatkom Pokos. Naime, bivša supruga Luke Rajića zaprijetila je Vlatki tužbom nakon što su se posvađale zbog Nikoline Ristović.

Sve je krenulo tako što je Borna komentirala podrijetlo novca Nikolinina svekra Viktora Ristovića, a Vlatka Pokos joj se odmah javila u komentarima.

Sada se Borna osvrnula na njihovu nedavnu svađu te otkrila da se još nisu pomirile.

"A ne, ne. Tko je to?", rekla je Kotromanić u intervjuu za IN magazin Nove TV.

"Bilo je baš burno. Valjda je preko ljeta nedostajalo drugih događanja pa sam ja to malo, ne nužno planirano, ali malo sam uzburkala javnost. Po meni, stavili smo neke stvari na mjesto. Mislim da se nakon toga nije imalo što reći", dodala je Borna Kotromanić za IN magazin.

Progovorila je i o 10-godišnjem braku s bivšim suprugom, a ne skriva što je presudilo tome da se raziđu. "Činjenica je da meni kao ženi i s obzirom na moju osobnost koju ste svi upoznali, nije odgovaralo da budem na drugom ili trećem mjestu, ali u njegovom životu to se nikad neće promijeniti, posao je uvijek na prvome mjestu", objasnila je Borna za IN magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:16