LJUTIT NA MEDIJE

Boris Novković nastupio bez prstena, potvrdio da se razveo četvrti put: ‘Pa znate li vi koliko je prošlo od toga?‘

Pjevač se manekenkom Iris Volf razišao još 2020. godine, ali nakon toga su dobili sina Nea, a sad su opet krenula šuškanja o rastavi

Boris Novaković

 Sasa Buric/Cropix

Sinoć je glazbenik Boris Novković (55) nastupio u zagrebačkom Lisinskom gdje je svoje hitove izveo u unplugged verziji. S pjevačicom iz Srbije Anom Stanić izveo je zajedničku pjesmu „S one strane ljubavi“.

Dok je publika uživala u nastupu, među njima srpska glumica Katarina Radivojević i Borisova prijateljica i suradnica Alka Vuica, mnogi su primijetili da pjevač ne nosi vjenčani prsten zbog čega su se dodatno potaknule glasine da se razvodi od Iris Volf, 25 godina mlađe manekenke.

Kontaktirali smo glazbenika vezano za navedene medijske natpise.

„Nemojte molim vas, zar me nemate nešto pametnije pitati? Od moje rastave je prošlo četiri godine“, kazao je glazbenik za Jutarnji.

Novković i manekenka Volf su prema pisanjima medija 2020. preselili svatko na svoju adresu u Zagrebu. Nakon toga rodio im se sin Neo 2021., a imaju i djevojčicu Si (3).

Hrvatski mediji raspisali su se o potencijalnom razvodu u ožujku ove godine jer su susjedi na zagrebačkom Maksimiru primijetili da ih već neko vrijeme nisu vidjeli zajedno, ali i da na njezinim vratima ne stoji prezime Novković, već samo Volf, pisali su iz 24 sata.

Podsjećamo, Boris se ženio četiri puta do sad. Prvi brak bio mu je s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (51) koji je trajao pet godina. Drugi put bio je u braku s novinarkom Lucijom Matić s kojom ima sinove Nou i Bona. Treći put je stupio u brak s Ines Katić s kojom se razveo nakon osam mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 17:20