PONOVNO SRETAN

BORIS NOVKOVIĆ NAKON TREĆEG RAZVODA ZALJUBIO SE U BALERINU Već su zajedno bili u Dubaiju: 'Istina je, sretan sam, veza nam je kvalitetna!'

Boris Novković i (u krugu) Ana Hanić
 Srdjan Vrancic / CROPIX

Boris Novković ponovno je zaljubljen. Osmijeh na lice romantičnog zagrebačkog kantautora vratila je krhka balerina Ana Hanić, koju je Boris upoznao u studenome u zagrebačkom kazalištu Komedija.

Nakon koncerta održanog u čast Vlade Štefančića, Boris i Ana popili su prvu zajedničku prijateljsku kavicu, koja je u samo tri mjeseca prerasla u nešto mnogo više pa je par početak siječnja proveo na odmoru u Dubaiju.

- Istina je, sretan sam. Našli smo se i lijepo nam je. Ana i ja uživamo, imamo kvalitetnu i lijepu vezu, vežu nas mnogi zajednički afiniteti i interesi. Balet i glazba imaju zajedničku, umjetničku crtu - rekao je za Tportal Boris, koji se prije godinu i pol razveo od treće supruge Ines Katić.

Da je u pravu kada govori kako su, barem kad je on u pitanju, glazba i balet povezani, potvrđuje i to što je njegova prva velika ljubav također bila mlada balerina Bojana Gregorić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 18:03