PLES SA ZVIJEZDAMA

Bojana ispala, Jelena Perić zaplakala, a svi su pričali o razgolićenom brazilskom modelu

Publika je na kraju večeri ponovno presudila. Večeras su bili nemilosrdni prema Bojani Gregorić Vejzović i Gordanu Voglešu

Pedro i Valentina

 Nova Tv Screenshot

Kako se bliži završnica najgledanijeg TV showa u u zemlji, tako je uzbuđenje među natjecateljima kroz emisiju sve više raslo. A tema ove nedjelje su bile legendarne eurovizijske uspješnice koje su uz duboke dekoltee I šljokice na haljinama i košuljama ponovno ukrasile scenografiju, no ovoga puta sve je to začinio Pedro Soltz, brazilski model koji se u paru sa Valentinom Walme pojavio bez košulje, istaknuvši svoj besprijekorno isklesani torzo.

- Hvala ti što nam olakšavaš ove nedjelje, nabacila je Maja Šuput Pedru kojega je u studiju iz publike pratila jednako atarktivna supruga.

- Uloga “koketuše” jako ti dobro pristaje, kazala je Bojani Gregorić, Vejzović članica žirija Larisa Lipovac koja je otplesala “Hajde da ludujemo” sa malim tebogama jer je izvodeći predstavu “Hotel Zagorje” doživjela ozljedu.

A Jelena Perić je zbog emocija koje je doživjela na podiju zaplakala a potom ostala iznenađena rođendanskom tortom uz zborsko pjevanje natjecatelja “sretan rođendan” kojemu se pridružio I njezin suprug Igor.

Publika je na kraju večeri ponovno presudila. Večeras su bili nemilosrdni prema Bojani Gregorić Vejzović i Gordanu Voglešu, a glumica je gledateljima poručila.

- Zahvalna sam na divnim prijateljstvima koje sam stekla, a s Gordanom se nastavljam družiti na latino satovima. Šminka je bila čudo, uspjeli su zakamuflirati mojih pet šavova na glavi. I za kraj svima želim da sa 50 plešete kao ja!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 23:31