DOMAĆI DIZAJN

Bliži se vjenčanje godine: Buduća snaha Roda Stewarta odabrala je vjenčanicu hrvatske dizajnerice!

Nicole je od samog početka imala jasnu viziju kako želi izgledati na svoj najsavršeniji dan u životu, tvrdi dizajnerica

Nicole Artukovich

 Borna Hržina, Lana Škabić/

Ovog vikenda grad podno Srđa opet će na jedan dan postati svjetsko jet-set odredište i to zahvaljujući, jasno je već sada, vjenčanju godine jedne Hrvatice i jednog Britanca. Sudbonosno "da" tom će prilikom, naime, u Crkvi svetog Ignacija na Jezuitima izreći Hrvatica Nicole Artukovich i Britanac Liam Stewart, poznati hokejaš i sin slavnog svjetskog glazbenika Sira Roda Stewarta i novozelandskog supermodela Lady Rachel Hunter.

Mladenka Nicole, kći hrvatskih emigranata u SAD-u, nikada nije krila očaranost rodnim gradom svojih predaka u kojem je, uostalom provela najljepše dane djetinjstva i mladosti, pa ne čudi da je mladoženja pristao udovoljiti njenoj želji za vjenčanjem upravo tu, a svoj su dolazak već potvrdili i brojni poznati iz svijeta glazbe, sporta i showbusinessa, što će biti još jedna sjajna promocija naše zemlje.

image

Nicole Artukovich

Borna Hržina, Lana Škabić/

Inače, mladi par je u vezi gotovo trinaeest godina, još od srednje škole koju su zajedno pohađali u Kaliforniji, a prošle je godine velika ljubav okrunjen rođenjem sinčića Louiea Marka Rodericka Stewart, s kojim se posebno ponosi slavni djed Rod, koji ne propušta priliku pohvaliti se druženjem s njim na svojim društvenim mrežama.

Prelijepa mladenka se zaista potrudila vjenčanju dati hrvatski potpis pa će najvše pažnje sigurno privući njezina bajkovita vjenčanica koju je pronašla u Zagrebu, u salonu Le Concept naše renomirane dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

image

Nicole Artukovich

Borna Hržina, Lana Škabić/

- Riječ je o divnoj haljini koja savršeno pristaje njezinoj osobnosti. Nicole je od samog početka imala jasnu viziju kako želi izgledati na svoj najsavršeniji dan u životu. Ona je sjajna žena, vrlo posebna i karizmatična, ali i posebna prijateljica koja je na svom vjenčanju dala priliku upravo mom salonu - otkriva ova dizajnerica i poduzetnica koju s mladenkom, dakle, veže i prijateljstvo pa će na vjenčanju sudjelovati i kao uzvanica.

image

Nicole Artukovich

Borna Hržina, Lana Škabić/

A Aleksandrin vjenčani salon u zagrebačkoj Ilici 15 u vrlo kratkom je roku uspio osvojiti srca brojnih mladenki u Hrvatskoj i regiji. Podsjećamo, upravo se u Le Concept haljini za španjolskog nogometnog superstara Fernanda Hierra udala naša poznata novinarka Fani Stipković, baš kao i lijepa novinarka Iva Šarić za Dinamovog nogometaša Brunu Petkovića, ali i još jedna Iva, snaha našeg nogometnog izbornika Zlatka Dalića. Kampanje za salon su snimale i slavne svjetske influencerice Lena Terlutter i Nesrin Sanad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 09:11