NOVI ŽIVOT ANE JELUŠIĆ BLACK

BIVŠA SKIJAŠKA REPREZENTATIVKA PODIJELILA SRETNU VIJEST 'Prvo smo samo putovali, pa se smjestili, a sad moramo naučiti istraživati svijet u troje!'

 
 Instagram

Bivša skijaška reprezentativka Ana Jelušić Black podijelila je s obožavateljima na Instagramu sretnu vijest - ona i suprug Travis Black uskoro će po prvi puta postati roditelji. Premda nije napisala u kojem je mjesecu trudnoće, po fotografiji je jasno da je već debelo prešla prvo, a možda već i drugo tromjesečje.

Jedna od naših nekad najuspješnijih skijašica i u ovu je objavu unijela dozu humora, a sretnu je vijest podijelila upravo na drugu godišnjicu braka:

‘Sažetak 730 dana braka:

Godina prva: Putovanje svijetom u potrazi za avanturama

Godina druga: Ponovna organizacija, smještanje i pretvaranje da smo odrasli

Godina treća: Učenje kako istraživati svijet u troje!’

Ana i Travis, marketinški menadžer u Međunarodnom olimpijskom odboru u Švicarskoj, vjenčali su se u rujnu 2016., nakon četiri godine veze. Nedavno mu je posvetila objavu na Instagramu uz koju je napisala: ‘Nasmijavaš me od 2012.’

Svadbena proslava održana je pred obitelji, kumovima i brojnim prijateljima na Trsatskoj gradini. Par se upoznao preko Facebooka, a Ana je često isticala kako ne može vjerovati da je jedan zahtjev za prijateljstvom zaslužan za najveće promjene u njezinom životu.

- Travis i ja imamo puno zajedničkih interesa, oboje volimo putovati i napokon imam vezu u kojoj se sve čini jednostavno. Čim smo se upoznali, gotovo odmah smo kliknuli i bez puno objašnjavanja bilo je jasno da super funkcioniramo kao par. Od tada smo više-manje stalno skupa - otkrila je Ana jednom prilikom.

Rijeka, 100916.
Trsatska gradina. 
Vjencanje bivse skijaske reprezentativke Ane Jelusic i Travis Blacka. 
Na fotografiji: Ana Jelusic i Travis Black nakon vjencanja.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelic / CROPIX / CROPIX
Na fotografiji: Ana Jelušić i Travis Black nakon vjenčanja 2016.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:54