MODNI USPJEH

Bivša od Brada Pitta zablistala u haljini Matije Vuice na prestižnom eventu: ‘Četiri haljine bile su moje‘

Manekenka i model Nicole Poturalski za koju se pisalo da je u vezi s Bradom Pittom privukla je najviše pažnje

Nicole Poturalski

 Profimedia

Omiljena kreatorica mnogih hrvatskih zvijezda, nastavlja sa svojim uspjesima na globalnoj sceni. Kreacije Matije Vuice već su nosile poznate dame u mnogim važnim prigodama - od oskarovskog crvenog tepiha (voditeljice Megan Henderson i Megan Telles 2019. godine, a Rummer Willis 2020.) do australske verzije "Gospodina Savršenog" i mnogih drugih. Ovaj put se dizajnerica pohvalila se kako su na prestižnom eventu u Njemačkoj, u Berlinu, čak četiri žene bile u njezinim haljinama.

Među njima je bila i njemačka manekenka i model Nicole Poturalski. Za tu ljepoticu, koja je odjenula ljubičastu Matijinu haljnu, pisalo se da je nova djevojka Brada Pitta nakon što se glumac razveo od Angeline Jolie.

image

Nicole Mary-Poturalski u haljini Matije Vuice

Schneider-press/frank Rol/Sipa Press/Profimedia
image

Nicole Mary-Poturalski u haljini Matije Vuice

Schneider-press/frank Rol/Sipa Press/Profimedia

'Na prestižnom #event -u @wmf_deutschland bili smo prisutni s 4 haljine, jednu od njih na crvenom tepihu nosila je Nicole Poturalski, kažu ex Brad Pitt's...pa tako i privukla najviše pažnje...neka', napisala je Matija ispod objave na svojem Instagram profilu.

Objavila je, također i fotografiju poznate njemačke glumice Bettine Zimmerman, koja je pak izabrala haljnu na preklop (ili kako je Matija napisala #bademantelstyle) boje fuksije iz njezine najnovije kolekcije. Glumica je za svoj look dobila mnogo komplimenata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:22