NINA MARTINA KORBAR

BIVŠA NATJECATELJICA 'ŽIVOTA NA VAGI' OTKRILA VELIKU BOLJKU 'Svi imamo taj problem, ja to samo dobro upakiram. Gledajte, ipak sam izgubila 70 kila...'

 
 Screenshot / Instagram

Zagrepčanka Nina Martina Korbar (26), bivša natjecateljica TV showa ‘Život na vagi’, svojom nevjerojatnom transformacijom postala je uzor mnogima koji imaju problema s debljinom. U show je ušla sa 124 kile, ondje je izgubila gotovo 40, a sa skidanjem kilograma nastavila je i po izlasku iz emisije.

Njezina je transformacija doista impresivna, a to prepoznaju i obožavatelji kojih je na Instagramu skupila već više od 30.000. S njima dijeli svoje svakodnevne uspone i padove, probleme i uspjehe, vesele i tužne dane… U posljednjim se objavama u poduljim statusima u sklopu Priča na Instagramu dotaknula viška kože koji joj se neminovno dogodio nakon tolikog gubitka kilograma.

- Puno mi vas piše da sam sretnica jer nemam viška kože, ali imam, samo to sve dobro upakiram i uslikam se pod dobrim kutem, ali višak kože je tu. Odlučila sam objaviti ovu fotku jer želim da svi vi koji ste u procesu kao ja ili ste uspješno završili svoj proces, ali imate višak kože, da vam kažem da je to skroz ok i da višak kože možemo imati skoro svi, ali to trebamo prihvatiti. Trebamo zavoljeti sebe u procesu mršavljenja i shvatiti da nije naše tijelo krivo za taj višak i za izgled kakav ima oblik i naša glava, mi smo krivi, a naše tijelo trebamo voljeti jer nam svejedno daje priliku da ga iznova mijenjamo i kreiramo drugačiji i ljepši oblik - napisala je Nina Martina te opisala kako joj je vježbanje donijelo veliku promjenu, ne samo zbog fizičkog izgleda, nego i zbog osjećaja vlastitih sposobnosti i vrijednosti.

Screenshot / Instagram
Nina je zaokružila struk na kojem se bori s viškom kože

- Smršavila sam skoro pa 70 kilograma. Bila sam osoba koja nije mogla prohodati 100 metara bez da se uspuše, a danas radim muške sklekove bez problema, odrađujem treninge koje ne može odraditi svatko, pomičem svoje granice rapidnom brzinom i uživam u svojoj promjeni. Fokusirana sam na sebe, na svoju sreću i vjerujte mi, onaj tren kad sami sebi postanete najbitniji i kad ne živite da udovoljite drugima i ne obazirete se na tuđe priče i komentare, ne uspoređujete se s drugima nego gledate svoj put i obazirete se samo na vaš unutarnji glas i svoj osobni rast onda možete biti sigurni da ste već odradili više od pola puta i da vam je uspjeh zagarantiran - zaključila je te pozvala obožavatelje da ostanu pozitivni:

Screenshot / Instagram
Vježbanjem do željene figure

- Ima ona izreka koja kaže da mržnja ne može pobijediti mržnju, samo ljubav to može, pa zašto onda ne to i primijeniti. Ja vam na svom primjeru mogu potvrditi da sam počela istinski i dubinski mijenjati sebe na bolje onoga trenutka kad sam odlučila promijeniti svoj način razmišljanja, stav i percepciju cijelog ovog procesa. Volim sebe i svoje tijelo i ponosna sam na sebe i svaki mali i veliki uspjeh koji napravim, da, imam i višak kože i strije i ne nisam oduševljena s trenutnim izgledom svog tijela, ali grizem, idem dalje i presretna sam na ovom ogromnom putu koji sam prevalila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:26