GORAN BARE

‘Bio sam junkie, teški, intravenozni... Jedno jutro sam se probudio kraj supruge, a ona je bila mrtva‘

Glazbenik Goran Bare rijetko se pojavljuje u javnosti, a sada je progovorio o smrti svoje supruge Mirjane

Goran Bare

 Darko Tomas/Cropix

Glazbenik Goran Bare rijetko se pojavljuje u javnosti. Kako je ispričao u intervjuu za Una TV, živi povučenim životom jer se posvađao s kolegama, a svi su mu prijatelji umrli pa je ostao sam.

Svoje probleme s porocima ne poriče, a progovorio je i o svojoj supruzi Mirjani koja je preminula 1995. godine od predoziranja heroinom.

"Žalim najviše za ženom. Ja sam tad doživio živčani slom. Ja sam se probudio pored nje, ali ona nije spavala nego je bila mrtva. To me tako skršilo, otvoriš oči i ne možeš ustati iz kreveta. Ne zanima te ni dijete, ni roditelji, ni ti ni ništa na svijetu, ništa. Najviše bi volio da ne postojiš", rekao je Bare za Una TV.

image

Goran Bare

Screenshot Una Tv

Nakon toga je bolovao od manične depresije jer se teško nosio s njezinom smrću. U braku su bili dvije godine, a dobili su i sina koji danas ima 27 godina i živi u Zadru. Nisu u stalnom kontaktu, a Bare se ne sjeća kad ga je posljednji put vidio.

"Kad je on bio jako mali, ja sam otišao. Netko je to dijete morao školovati. On je završio dva fakulteta. Baš se ne vidimo jer je on živio s bakom i djedom. Moja je žena umrla kad je on imao godinu dana. Čujemo se. Čestitamo si rođendane, Nove godine i Božiće", priznao je pjevač, koji danas žali što se toliko prepustio ovisnosti.

"Ja sam bio junkie, teški, intravenozni. Ja sam se zadnji put 'roknuo' na Porinu '99. Najviše mi ide na živce što sam se prepustio", priznao je glazbenik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 09:40