GLAZBENA DIVA

'BILO ME JE STRAH, A MORALA SAM I RANO USTATI ŠTO JE ZA MENE STRAŠNO' Josipa Lisac pod dojmom nakon inauguracije: Nekima se neće svidjeti moja izvedba

 
Josipa Lisac
 HINA/ POOL/ Damir SENČAR/ ua

Glazbena diva Josipa Lisac danas je uoči Milanovićeve prisege otpjevala hrvatsku himnu 'Lijepa naša' i time zapravo započela svečanost inauguracije na Pantovčaku.

Iako iza sebe ima nebrojene nastupe, izvedba hrvatske himne na inauguraciji novog predsjednika ostavila je snažan dojam na Josipu Lisac.

- Ovo je bio svečani trenutak. Čestitam predsjedniku Zoranu Milanoviću. Mene je bilo strah. Morala sam se rano ustati i to je za mene nešto strašno. Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo. I glas mora biti u top formi, rekla je naša glazbena diva za 24 sata.

Josipa je himnu otpjevala uz klavirsku pratnju Zvjezdana Ružića. On kaže da su suradnju čekali dugo te da su je ostvarili na najvišem nivou.

- Oboje komentiramo kako već danima sanjamo himnu. Jako nam je bilo stalo. Nadamo se da će se to svidjeti gledateljima - rekao je Zvjezdan za 24 sata, a Josipa se našalila: - Nekima se neće svidjeti, no to je sloboda.

Zagreb, 180220.
Pantovcak.
Predsjednicka inauguracija Zorana Milanovca u svecanoj dvorani na Pantovcaku.
Na fotografiji: Josipa Lisac.
Foto: HINA/ POOL/ Damir SENCAR
HINA/ POOL/ Damir SENCAR / CROPIX
Josipa Lisac

Josipi se svidjelo prvo predsjednikovo obraćanje.

- Treba voljeti svoju zemlju, biti slobodan u njoj, treba stvarati u njoj. Voljeti sebe i sve oko sebe, rekla je Josipa Lisac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:46