SRETNO JE UDANA

Bila je četvrta pratilja Miss svijeta, a u javnosti nije bila dugo viđena: Lijepa Hrvatica i dalje obara s nogu

Bivša Miss Hrvatske Branka Bebić, danas Krstulović, privlačila je pažnju svojim atraktivnim izgledom na pretpremijeri filma

Branka Krstulović

 Bojan Zibar

Brojni ljubitelji knjiga i filmova nisu željeli propustiti pretpremijernu projekciju filma ‘Dobra kuća‘, u kojem glavnu ulogu igra Sigourney Weaver, a koja je održana u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. Tako su u filmskoj večeri uživale i brojne poznate osobe, poput Branke Krstulović, Aleksandre Dojčinović, Borne Kotromanić, Daniele Trbović i Dalibora Petka.

image

Borna Kotromanić

Bojan Zibar
image

Aleksandra Dojčinović

Bojan Zibar

Bivša Miss Hrvatske Branka Bebić, danas Krstulović, privlačila je pažnju svojim atraktivnim izgledom. Ona je 1994. godine bila četvrta pratilja Miss svijeta. Mnogi se sjećaju i da je poznata ljepotica ranije bila u braku s pjevačem Sandijem Cenovom, a on je pjesmom ‘Žena budi mi ti‘ zaprosio bivšu misicu.

I ona mu je 1995. rekla ‘da‘. No, brzo su shvatili da ipak nisu jedno za drugo pa im taj brak nije dugo potrajao. Branka je danas u braku s poduzetnikom Hrvojem Krstulovićem, a Sandi s diplomiranom pravnicom Ilinom Cenov.

image

Hrvoje i Branka Krstulović

Ronald Gorsic/Cropix

U filmu ‘Dobra kuća‘ glavnu ulogu igra Sigourney Weaver (a koju trenutno možete pogledati i u Avataru), koja je zasjala u ulozi Hildy Good, agentice nekretninama u idiličnom gradiću u Novoj Engleskoj, čija duhovitost i prividni uspjeh prikrivaju mračnu istinu njezina života: malo previše uživa u svom vinu. No, Hildy uspješno sve drži pod kontrolom sve dok se ponovno ne rasplamsa romansa sa srednjoškolskom ljubavi Frankom Getchellom (Kevin Kline) što pokrene lanac događaja koji prisiljava Hildy da se suoči sa svojom zakopanom prošlošću. Temeljen na uspješnom romanu "Dobra kuća“, film je višeslojni portret ponosne, snažne žene kojoj ne bi palo na pamet zatražiti pomoć i čiji se život neće promijeniti dok to sama ne učini. Zvuči poznato? Vjerojatno da, jer je riječ o svakodnevnim izazovima koji su individualni i vrlo intimni, ali kad ih netko „ispriča“ na velikom platnu, postajemo svjesni da se filmski scenarij krije u svakome od nas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:27