UKRALA JE SHOW

Barbara Kolar o svom ‘nestašnom dekolteu‘: Usred emisije su mi suzili haljinu da ne padne s grudi

‘Drago mi je ako je moj dekolte, iako tu baš nema nekog ‘materijala‘, zabavio naciju - našalila se Barbara Kolar
Barbara Kolar i Duško Ćurlić

Izazovna haljina koju je Barbara Kolar odjenula za polufinale HTV-ova showa "Zvijezde pjevaju" bez sumnje je zasjenila ishod subotnje emisije u kojoj su ispali Dora Fišter i Bojan Jambrošić. Da će se upravo to dogoditi, predvidjela je dobro i sama voditeljica koja je uoči emitiranja emisije na svom Instagramu profilu objavila fotografiju iz showa.

"Sigurna sam da će se večerašnja predivna, ali solidno "nestašna" haljina izboriti za svoj medijski prostor. Ako ipak uspijete maknuti pogled s "ponirućeg" dekoltea, obratite pažnju na prelijepi nakit Irineje Ćubele", napisala je, među ostalim, Kolar.

I uistinu, čim je emisija krenula, društvene mreže užarile su se od komentara gledatelja podijeljenih između pohvala i kritika na račun istodobno vrlo elegantne, ali zbog dubokog izreza i vrlo seksi crne haljine. No, ono što nisu znali, a što je Kolar dala naslutiti kada je svoju haljinu nazvala "nestašnom", jest da je ovaj odjevni komad mogao postati još izazovnijim nego što jest.

- Igrom slučaja ovu haljinu brenda Solace London, u koju sam se na prvi pogled zaljubila, nabavili smo mjesec dana prije emisije. Međutim, nismo prije snimanja napravili "fitting", tj. probu, pa kada je ono krenulo, shvatila sam da mi ne stoji više tako saliveno kao prije mjesec dana. Da li zbog vrste materijala koji se možda malo raširio prilagođavajući se tijelu ili zato što sam možda smršavjela još kilogram, dva, ali gornji dio počeo mi je lagano kliziti dolje. Srećom, ništa se nije dogodilo jer osim što naša publika bez sumnje nije naviknuta na takve provokacije, to nije ni moj stil - kaže uz smijeh Barbara Kolar.

S haljinama dubokih dekoltea voditeljica se odavno naučila nositi u javnosti jer ih je odjenula već puno puta za zabavne emisije (i svaki put izazvala reakcije), no ovako joj, kaže, i nije baš lijepo bilo raditi jer se malo teže koncentrirala na to što mora izreći i napraviti. Kada su shvatili problem, ekipa produkcije munjevito je reagirala ne prekidajući snimanje "Zvijezda". Kolar je tijekom jednog glazbenog broja odjurila iza scene gdje su je dočekale dvije krojačice i svaka je sa svoje strane suzila na brzinu "nestašni" gornji dio haljine.

- Ništa se na kraju nije dogodilo. I drago mi je ako je moj dekolte, iako tu baš nema nekog "materijala", zabavio naciju. Jer, malo zabave u ova teška vremena stvarno nije na odmet - našalila se Barbara Kolar na svoj račun.

Što se tiče "Zvijezda pjevaju", posljednja finalna emisija showa u subotu 21. studenoga ići će uživo, a finalisti su Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo te Arija Rizvić i Marko Kutlić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 19:42