ELLINA ISPOVIJEST

‘Bankrotirala sam pa sam morala otići iz Hrvatske, a kad čujem svoj najveći hit, najradije bih utišala radio‘

Slušateljima Happy FM-a je otkrila što misli o pjesmi koja joj je obilježila karijeru, ali i život

Ella Jantoš

 Happy Fm/

Iako je jedna od najvećih dance zvijezda devedesetih i autorica pjesme koju i danas pjevaju sve generacije, Elli hit "Iza ponoći", ni glazbena karijera nisu osigurali egzistenciju.

- Često sam na dvije adrese, ali češće sam ipak na jednoj. To se zove centar životnog interesa. Ja sam vam tek relativno nedavno otišla u Englesku, prije jedno deset godina. Trbuhom za kruhom kao pravi gastarbajter, morala sam. Bankrotirala sam, ali drugi put u životu ili treći put, više ni ne znam... - priznala je.

image

Ella Jantoš

Happy Fm/

- I onda sam morala nešto poduzeti, tako sam si našla nekakav posao gdje me nitko ne poznaje. To mi je bilo vrlo važno i tako s vremena na vrijeme odlazim i vraćam se - dodala je 53-godišnja Ella.

image

Ella Jantoš

Happy Fm/

Prijateljima pomaže u jednom ugostiteljskom objektu, a znala je raditi i kako njegovateljica. Slušateljima Happy FM-a je otkrila što misli o pjesmi koja joj je obilježila karijeru, ali i život.

- Pa, ja sam je se naslušala. Mislim, ne puštam si je, Bože moj, kod kuće, dovoljno je pjevam na nastupima, ali da, neobično mi je, u biti najradije bi je utišala kad je čujem negdje na radiju... Inače, naravno da se ufuram na nastupima, pogotovo kada vidim koliko je ljudi vole... - prepričala je.

image

Ella Jantoš

Happy Fm/

Voditelj Elvis Mehičić upitao je Ellu je li zadovoljna postignutim u karijeri, na što je kratko odgovorila: "Ne."

- Što mislite da je moglo bolje? - pitao je Elvis, a Ella je odmah rekla da je bolje moglo "sve".

Iako iz glazbe nikada nije otišla, niti planira, žao joj je jer njezin rad i nije baš prepoznat. Snimila je brojne pjesme i duete, pa je tako u humanitarne svrhe, za potrebe slijepih napisala pjesmu "Samo se srcem bolje vidi" koju je otpjevala s Meri Cetinić i Gabi Novak. Priznala je i da ima jednu neostvarenu želju.

- S kime bi željela snimiti duet? - upitao je voditelj.

- Voljela bih s Baretom, mislim da bi to bilo baš onako dobro - odgovorila je.

image

Ella Jantoš

Happy Fm/

Mlade izvođače baš i ne prati, kao ni Doru, ali kći ju je upoznala s našom pobjedničkom pjesmom koja joj se svidjela i Baby Lasagni želi puno sreće i uspjeha na Eurosongu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2024 17:40