UŽIVANCIJA NA PLAŽI

Bačić, Žanamari, Franka, Severina i Indira duž Jadrana hvataju boju. Lille: ‘Imam heliofiliju‘

Naše pjevačice prepustile su se ljetnim radostima koje uglavnom uključuju sunčanje i kupanje na nekima od najljepših hrvatskih plaža
Franka Batelić, Lidija Bačić, Severina, Indira Levak
 Instagram

Dok čekaju da krene sezona koncerata ili pak tijekom priprema nove pjesme, naše poznate pjevačice prepustile su se ljetnim radostima koje uglavnom uključuju sunčanje i kupanje na nekima od najljepših hrvatskih plaža.

Naravno, za svaku od njih to je i prilika da pokažu svoju istesanu liniju, pa nije potrebno posebno napominjati da su za svaku objavu u kupaćem kostimu dobile i gomilu lajkova i komplimenata.

Lidija Bačić Lille, Franka Batelić, Žanamari Perčić, Severina i Indira Levak rasporedile su se duž obale, od Dubrovnika do Fažane, a zajedničko svima je da uživaju punim plućima.

U crvenom bikiniju koja naglašava njezine raskošne obline Splićanka Lidija Bačić javila se svojim brojnim pratiteljima, a iako u opisu seksepilnih fotografija nije stavila lokaciju gdje se nalazi, jasno je da želi što više vremena provesti na suncu. Pored slika je napisala: "HELIOPHILIA želja za biti na suncu, ljubav prema sunčevu svjetlu".

Najjužnije je otišla Žanamari koja se pohvalila postom u svjetloružičastom bikiniju s plaže Copacabana u Dubrovniku.

Franka je pak u rodnom Rapcu, ujedno i omiljenoj ljetnoj destinaciji. "Samo ja i moje najsretnije mjesto na Zemlji", opisala je Franka svoju sliku s plaže na kojoj pozira sa širokim osmijehom na licu

A Istru je za svoju destinaciju za odmor odabrala i Indira Levak koja se svojim obožavateljima javila s plaže u Fažani.

Figurom u modernom jednodjelom kupaćem kostimu pohvalila se i Severina koja ovaj novi toplinski val provodi u Splitu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:54