PRATITE GA OVDJE

Avion u kojem je Baby Lasagna leti prema Zagrebu, pilot ga pozdravio s - mijau!

Kad sletimo, imat ću priliku družiti se s vama. Hvala vam, hvala, hvala, volim vas, bilo je sjajno, rekao je Marko u Instagram Storyju

Let kojim se Baby Lasagna vraća u Hrvatsku

 Screenshot/Flightradar24.com

Zrakoplov Croatia Airlinesa kojim se Baby Lasagna vraća u Zagreb poletio je u nedjelju u 11:20 sati iz Kopenhagena, a miljenik nacije prije toga kratkom videoporukom javio se pratiteljima na Instagram Storyju.

- Htio bih vam svima zahvaliti. Kad sletimo, imat ću priliku družiti se s vama. Hvala vam, hvala, hvala, volim vas, bilo je sjajno - rekao je Baby Lasagna i poslao svima pusu.

A da je njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" zaludjela sve, dokazao je i pilot - naime, Marka Purišića pozdravio je jednom, ali vrijednom riječju: "Mijau".

Let kojim se naš Baby Lasagna vraća kući možete pratiti OVDJE

Nakon što sleti u Zagreb, Marko će se zaputiti prema Trgu bana Josipa Jelačića, gdje mu se organizira svečani doček. Sve počinje u 13 sati, a okupljene će do dolaska Baby Lasagne zabavljati DJ Mario Kovač te bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tatjana Matejaš Tajči u pratnji Ante Gele i benda te Emilija Kokić. Voditelj programa bit će Miljenko Cvitković - Minja, priopćeno je iz Grada Zagreba.

image

Baby Lasagna javio se iz aviona

Screenshot/INSTAGRAM
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 15:56